User Registration

or Cancel
Ora: 12:01

Rezultatele concursului de desene ”Securitatea electrică”

În perioda lunilor noiembrie-decembrie 2017, de către Inspectoratul Energetic de Stat, a fost organizat un concurs de desene la tema ”Securitatea electrică” pentru elevii claselor a IV÷VII.

La concurs au participat mai multe instituții de învățămînt din raion, cele mai active fiind Liceul ”A.Pușkin”, or. Anenii Noi; Gimnaziul ”Gr.Vieru”,s.Chetrosu; Gimnaziul „Luceafărul”,s.Delacău; Școala primară,s.Hîrbovăț.

Elevii participanți au dat dovadă de cunoștințe vaste în domeniul securității electrice, în cadrul desenelor fiind cuprinse diverse măsuri de protecție contra acțiunii curentului electric. De asemenea, participanții au demonstrat cunoașterea semnelor de avertizare utilizate în instalațiile electrice, cunoașterea măsurilor de protecție la utilizarea receptoarelor electrocasnice, ș.a.

De către Inspecția Energetică Teritorială Căușeni, au fost apreciate și premiate cu diplome și cadouri de preț cele mai reușite desene pentru fiecare instituție separat, după cum urmează:

Liceul ”A.Pușkin”, or. Anenii Noi – locul I – Mutu Iulia, cl.V-A;

locul II – Nazarenco Ecaterina, cl.V-A;

locul III – Ursu Mihail, cl.IV-B.

Gimnaziul”Gr.Vieru”, s.Chetrosu – locul I – Gogoi Denisa, cl.V;

locul II – Efanov Daria, cl.V;

locul III – Mereuță Nichita, cl.IV.

Gimnaziul ”Luceafărul”, s. Delacău – locul I – Melenciuc Cristi, cl.VII;

locul II – Căinarean Cătălin, cl IV;

locul III – Ipate Liuba, cl.V.

Școala primară s.Hîrbovăț – locul I – Ghețan Mihaela, cl.IV-A;

locul II – Leșan Andreia ,cl.IV-A;

locul III – Brânză Nicoleta,cl.IV-A.

Inspectoratul Energetic de Stat aduce sincere mulțumiri elevilor participanți, profesorilor, părinților pentru participare activă la concurs și aportul adus la răspîndirea informației cu privire la regulile elementare de protecție contra acțiunii curentului electric.

 

 

26.02.2018                                          Inspector IET Căușeni                P.Cocier

Felicitări, dragi profesori !!!

Stimați profesori, 

Ziua Profesională a lucrătorilor din învățământ este un prilej frumos să ne reamintim încă o dată de cei care sunt “dascălii personalității noastre”.

În viaţa fiecăruia dintre noi au fost învățători, profesori şi mentori datorită cărora ne-am realizat visele, iar sărbătoarea de astăzi este un motiv prielnic să le mulțumim pentru aceasta.

Dragii noștri! Contribuția dumneavoastră la dezvoltarea personalităţii fiecărui copil este foarte importantă. Aţi fost şi sunteţicei care zidesc în inimile învățăceilor Dră demnitatea, moralitatea, patriotismul, respectul și  dragostea de frumos.

Acest lucru nu este deloc uşor. De aceea vă mulțumim pentru faptul că suntețdevotaţi cauzei nobile de educare a tinerei generații. 

Astăzi, mai mult ca niciodată avem nevoie de profesionalismul Dră, căci, numai împreună vom reuși să creștem o societate prosperă, cu profesioniști care vor contribui la dezvoltarea țării  în viitor.

 Vă mulţumim, stimaţi profesori, pentru munca imensă ce o faceți, fidelitatea faţă de profesie și efortul zilnic depus pentru 

creşterea şi educarea copiilor noștri.


Vă doresc sănătate, succese, optimism, bucurii şi împliniri sufletești!!! 

 

               Cu respect,

               Președintele raionului Anenii Noi

 

               Alexandru BARBĂROŞIE

 

Fotografia postată de Consiliul Anenii Noi.

 

Planul de acțiuni în vederea respectării drepturilor omului

Pentru realizarea prevederilor Planului Național de Acțiuni în Domeniul Drepturilor Omului, sunt solicitatea informațiile de la persoanele responsabile, necesare a fi prezentate pentru raportarea executării planului. Informația suplimentară este disponibilă descarcă hotărîrea.

Altele

altele

Preşedintele Raionului Anenii Noi

Raionul Anenii Noi este o unitate administrativ-teritorială, situată în centrul Republicii Moldova.

Populația raionului Anenii Noi, conform datelor recensământului populației din 2014, era de 78.996 persoane, dintre care 8.100 reprezentau populație urbană și 70.896 populație rurală. În componența raionului Anenii Noi intră 45 de localități.

Ne mîndrim cu unele întreprinderi economice unicat vestite în republica noastră cum ar fi SRL Floreni, SRL Salamer Com, SRL ”Golden Piglet”, SRL Aviselect,  SRL „Meteor", SA „Cariera Cobusca", cu obiective din industria alimentară, viticultură şi vinificaţie  SRL CASTEL MIMI, CAP „Basarabia", SRL „Carlevana Winery",  un loc deosebit îl ocupă UNIVERSALCOOP Anenii Noi şi  SRL „Din Vest". În arealul ştiinţific republican un loc onorabil îl ocupă Institutul Ştiinţifico-Practic de Biotehnologii şi Medicină Veterinară „Tevit" din s. Maximovca. Raionul este cunoscut în republică, prin tezaurul său istorico-cultural şi anume monumentul lui Ştefan cel Mare, complexul memorial „Cap de pod Şerpeni", ansamblul de dansuri populare „Strămoşeasca".

La originea succeselor obţinute întotdeauna s-a aflat administraţia publică locală, prin reprezentanţii săi aleşi de populaţie, care fac tot posibilul ca raionul Anenii Noi să devină mai atractiv sub aspect investiţional.

Cu înaltă consideraţiune,

ION VICOL,

preşedintele raionului Anenii Noi

 

Calendar

« June 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Publicitate socială

showshowshowshow

Link-uri oficiale

 

 

Default Theme
Layout Direction
Body
Background Color [r]
Text color [r]
Top
Top Background Image
Background Color [r]
Text color [r]
Bottom
Bottom Background Image
Background Color [r]
Text color [r]