User Registration

or Cancel
Ora: 8:06

“Pantofiorul de cristal 2018” Featured

Vineri, 2 februarie, în casa raională de cultură a domnit o atmosferă caldă, de sărbătoare şi poveste. Cei ce au adus copilăria şi dezinvoltura în scenă au fost discipolii Centrului de Creaţie a Elevilor, condus de doamna Lilia Oltu, care au evoluat în cadrul ediţiei a XIV–a a show-ului pentru fetiţe „Pantofiorul de cristal”.

Probele propuse de juriu - de autoprezentare, de ghicire a melodiilor, coregrafică, teatrală, interpretativă, etc. - au servit drept bun prilej de afirmare a fetiţelor talentate, dar şi drept sursă de emoţii pentru părinţii şi pedagogii lor.

 

Şi unii, şi alţii, au înţeles că munca lor de zi cu zi dă roade, iar copiii (pentru unii) şi discipolii (pentru alţii) se afirmă pe scenă, iar prin muncă şi perseverenţă ar putea chiar deveni vedete locale.

Potrivit oaspeţilor, show-ul a fost unul reuşit, în pofida neconcordanţelor observate între vîrsta unor participante şi scenariile prezentate de ele în scenă.

Iată şi lista cîştigătoarelor concursului copilăriei şi veseliei (revenim în scurt timp cu lista): 

Octavian Zelinski, adevarul.pro

Rate this item
(0 votes)
Read 703 times

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Preşedintele Raionului Anenii Noi

Raionul Anenii Noi este o unitate administrativ-teritorială, situată în centrul Republicii Moldova.

Populația raionului Anenii Noi, conform datelor recensământului populației din 2014, era de 78.996 persoane, dintre care 8.100 reprezentau populație urbană și 70.896 populație rurală. În componența raionului Anenii Noi intră 45 de localități.

Ne mîndrim cu unele întreprinderi economice unicat vestite în republica noastră cum ar fi SRL ”Golden Piglet”, SA „Romadon", SRL „Meteor", SA „Cariera Cobusca", cu obiective din industria alimentară, viticultură şi vinificaţie SA „Agrovin Bulboaca", CASTEL MIMI, CAP „Basarabia", SA „Dionysos Mereni",  un loc deosebit îl ocupă UNIVERSALCOOP Anenii Noi şi  SRL „Din-Vest". În arealul ştiinţific republican un loc onorabil îl ocupă Institutul Ştiinţifico-Practic de Biotehnologii şi Medicină Veterinară „Tevit" din s. Maximovca. Raionul este cunoscut în republică, prin tezaurul său istorico-cultural şi anume monumentul lui Ştefan cel Mare, complexul memorial „Cap de pod Şerpeni", ansamblul de dansuri populare „Strămoşeasca".

La originea succeselor obţinute întotdeauna s-a aflat administraţia publică locală, prin reprezentanţii săi aleşi de populaţie, care fac tot posibilul ca raionul Anenii Noi să devină mai atractiv sub aspect investiţional.

Cu înaltă consideraţiune Serghei Rapcea, preşedintele raionului Anenii Noi

Calendar

« June 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Publicitate socială

showshowshowshow

Link-uri oficiale

 

 

Default Theme
Layout Direction
Body
Background Color [r]
Text color [r]
Top
Top Background Image
Background Color [r]
Text color [r]
Bottom
Bottom Background Image
Background Color [r]
Text color [r]