User Registration

or Cancel
Ora: 7:46
Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 3299399

Seminar cu angajații din domeniul culturii din raionul Anenii Noi Featured

Astăzi 25 octombrie Președintele raionului Anenii Noi a asistat la debutul seminarului raional desfășurat semestrial cu toți angajații din domeniul culturii din raionul Anenii Noi. Activitatea s-a desfășurat conform planului Secției Cultură și Turism Anenii Noi și a întrunit în incinta Centrului Cultural Multifuncțional din Anenii Noi toți responsabilii din domeniul culturii din raion. Seminarul a fost moderat de către dl Vasile Moroșanu – șef Secție Cultură, care a oferit cuvînt președintelui raionului.
În discursul său, președintele a venit cu un mesaj de asigurare a suportului pentru domeniul culturii și a lucrătorilor din domeniu. Reiterând problema salarizării mici a lucrătorilor din domeniu, au fost aduse precizări asupra majorărilor salariale care au fost anunțate de guvern, ce prevăd majorări pînă la 90% a salariilor pentru anumite categorii de angajați din domeniul bugetar. 
La fel au fost abordate de către cei prezenți o serie de probleme pentru rezolvarea cărora s-a solicitat implicarea administrației publice localede nivelul II, probleme care se referă la distribuirea surselor alocate domeniului culturii în bugetele locale.

 

Last modified on Friday, 02 November 2018 21:17
Rate this item
(0 votes)
Read 403 times

1 comment

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Preşedintele Raionului Anenii Noi

Raionul Anenii Noi este o unitate administrativ-teritorială, situată în centrul Republicii Moldova.

Populația raionului Anenii Noi, conform datelor recensământului populației din 2014, era de 78.996 persoane, dintre care 8.100 reprezentau populație urbană și 70.896 populație rurală. În componența raionului Anenii Noi intră 45 de localități.

Ne mîndrim cu unele întreprinderi economice unicat vestite în republica noastră cum ar fi SRL ”Golden Piglet”, SA „Romadon", SRL „Meteor", SA „Cariera Cobusca", cu obiective din industria alimentară, viticultură şi vinificaţie SA „Agrovin Bulboaca", CASTEL MIMI, CAP „Basarabia", SA „Dionysos Mereni",  un loc deosebit îl ocupă UNIVERSALCOOP Anenii Noi şi  SRL „Din-Vest". În arealul ştiinţific republican un loc onorabil îl ocupă Institutul Ştiinţifico-Practic de Biotehnologii şi Medicină Veterinară „Tevit" din s. Maximovca. Raionul este cunoscut în republică, prin tezaurul său istorico-cultural şi anume monumentul lui Ştefan cel Mare, complexul memorial „Cap de pod Şerpeni", ansamblul de dansuri populare „Strămoşeasca".

La originea succeselor obţinute întotdeauna s-a aflat administraţia publică locală, prin reprezentanţii săi aleşi de populaţie, care fac tot posibilul ca raionul Anenii Noi să devină mai atractiv sub aspect investiţional.

Cu înaltă consideraţiune Serghei Rapcea, preşedintele raionului Anenii Noi

Calendar

« August 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Publicitate socială

showshowshowshow

Link-uri oficiale

 

 

Default Theme
Layout Direction
Body
Background Color [r]
Text color [r]
Top
Top Background Image
Background Color [r]
Text color [r]
Bottom
Bottom Background Image
Background Color [r]
Text color [r]