User Registration

or Cancel
Ora: 11:03

Promovarea raionului e o misiune a administrației de nivelul II Featured

În perioada 13-16 februarie la MOLDEXPO are loc ediția curentă a expoziției naționale de promovare a turismului ”TOURISM. LEISURE. HOTELS”.
Grație implicării personale a președintelui, dlui Ion Vicol raionul Anenii Noi participă în premieră la eveniment, cu 7 producători de articole meșteșugărești, alimentare, dar și cu mândria turistică a raionului - vinăria CASTEL MIMI.
Ca și în cazul expoziției ”Fabricat în Moldova” autoritățile raionale au achitat standul producătorilor noștri.
Le urăm succes celor ce ne reprezintă la expoziție, iar noi, conducerea raionului, vom încerca să îi susținem și în anii următori pe cei ce pot contribui la dezvoltarea turismului în raion.
Cu prilejul expoziției a fost editat și un catalog turistic în limbile română și engleză, iar raionul nostru a fost inclus cu o prezentare în cadrul publicației.

Last modified on Friday, 14 February 2020 08:16
Rate this item
(0 votes)
Read 109 times

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Preşedintele Raionului Anenii Noi

Raionul Anenii Noi este o unitate administrativ-teritorială, situată în centrul Republicii Moldova.

Populația raionului Anenii Noi, conform datelor recensământului populației din 2014, era de 78.996 persoane, dintre care 8.100 reprezentau populație urbană și 70.896 populație rurală. În componența raionului Anenii Noi intră 45 de localități.

Ne mîndrim cu unele întreprinderi economice unicat vestite în republica noastră cum ar fi SRL Floreni, SRL Salamer Com, SRL ”Golden Piglet”, SRL Aviselect,  SRL „Meteor", SA „Cariera Cobusca", cu obiective din industria alimentară, viticultură şi vinificaţie  SRL CASTEL MIMI, CAP „Basarabia", SRL „Carlevana Winery",  un loc deosebit îl ocupă UNIVERSALCOOP Anenii Noi şi  SRL „Din Vest". În arealul ştiinţific republican un loc onorabil îl ocupă Institutul Ştiinţifico-Practic de Biotehnologii şi Medicină Veterinară „Tevit" din s. Maximovca. Raionul este cunoscut în republică, prin tezaurul său istorico-cultural şi anume monumentul lui Ştefan cel Mare, complexul memorial „Cap de pod Şerpeni", ansamblul de dansuri populare „Strămoşeasca".

La originea succeselor obţinute întotdeauna s-a aflat administraţia publică locală, prin reprezentanţii săi aleşi de populaţie, care fac tot posibilul ca raionul Anenii Noi să devină mai atractiv sub aspect investiţional.

Cu înaltă consideraţiune,

ION VICOL,

preşedintele raionului Anenii Noi

 

Calendar

« August 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Publicitate socială

showshowshowshow

Link-uri oficiale

 

 

Default Theme
Layout Direction
Body
Background Color [r]
Text color [r]
Top
Top Background Image
Background Color [r]
Text color [r]
Bottom
Bottom Background Image
Background Color [r]
Text color [r]