User Registration

or Cancel
Ora: 11:40

Începutul lucrărilor de primăvară în sectorul agricol Featured

SC Vadalex- Agro SRL a finisat lucrările ce țin de tăiatul în uscat  a livezilor de pruni pe o suprafață de 15 ha  manual, vopsind rănile copacilor  în scop de protecție. 

La GȚ Vlasov Vladimir, s.Ruseni, în livada de migdal pe o suprafață de 50 ha ( soiurile Victoria și Meteor), după introducerea îngrășămintelor de amofos (250 kg la ha), reieșind din faptul că am avut parte de o iarnă secetoasă, se aplică irigarea copacilor (cca100l la pom).

SC SPC Expres SRL înregistrează o bună  dezvoltare la culturile de toamnă (grîu de toamnă) după introducerea îngrășămintelor de azot (150 kg la ha) pe o suprafață de 47 ha și pregătirea solului pe o suprafață de 67 ha pentru semănatul culturilor tehnice. 

Rate this item
(0 votes)
Read 388 times

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Preşedintele Raionului Anenii Noi

Raionul Anenii Noi este o unitate administrativ-teritorială, situată în centrul Republicii Moldova.

Populația raionului Anenii Noi, conform datelor recensământului populației din 2014, era de 78.996 persoane, dintre care 8.100 reprezentau populație urbană și 70.896 populație rurală. În componența raionului Anenii Noi intră 45 de localități.

Ne mîndrim cu unele întreprinderi economice unicat vestite în republica noastră cum ar fi SRL Floreni, SRL Salamer Com, SRL ”Golden Piglet”, SRL Aviselect,  SRL „Meteor", SA „Cariera Cobusca", cu obiective din industria alimentară, viticultură şi vinificaţie  SRL CASTEL MIMI, CAP „Basarabia", SRL „Carlevana Winery",  un loc deosebit îl ocupă UNIVERSALCOOP Anenii Noi şi  SRL „Din Vest". În arealul ştiinţific republican un loc onorabil îl ocupă Institutul Ştiinţifico-Practic de Biotehnologii şi Medicină Veterinară „Tevit" din s. Maximovca. Raionul este cunoscut în republică, prin tezaurul său istorico-cultural şi anume monumentul lui Ştefan cel Mare, complexul memorial „Cap de pod Şerpeni", ansamblul de dansuri populare „Strămoşeasca".

La originea succeselor obţinute întotdeauna s-a aflat administraţia publică locală, prin reprezentanţii săi aleşi de populaţie, care fac tot posibilul ca raionul Anenii Noi să devină mai atractiv sub aspect investiţional.

Cu înaltă consideraţiune,

ION VICOL,

preşedintele raionului Anenii Noi

 

Calendar

« September 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Publicitate socială

showshowshowshow

Link-uri oficiale

 

 

Default Theme
Layout Direction
Body
Background Color [r]
Text color [r]
Top
Top Background Image
Background Color [r]
Text color [r]
Bottom
Bottom Background Image
Background Color [r]
Text color [r]