User Registration

or Cancel
Ora: 1:10

Vizita de lucru a Preşedintelui raionului Ion VICOL în comuna Cobusca Veche Featured

Astăzi Președintele raionului Vicol Ion a efectuat vizita de lucru în com Cobusca Veche. În cadrul vizetei de lucru au fost abordate problemele cu care se confruntă autoritatea publică locală. În cadrul vizitei al IP Gimnaziul Cobusca Veche au fost abordate condițiile și posibilitățile pentru începerea noului an școlar în condițiile pandemiei COVID 19 și anume implicarea cât a colectivului pedagogic atât și a părinților în respectarea regulilor de protecției.
Totodată, primarul com. Cobusca Veche dl. Perju Laurențiu a prezentat un segment de drum reparat în cadrul proiectului Drumuri Bune.
Astfel de vizete de lucru se efectuează în scopul identificării problemelor cu care se confruntă autoritățile publice locale cât şi a soluţiilor posibile.
 
Last modified on Saturday, 22 August 2020 11:48
Rate this item
(0 votes)
Read 236 times

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Preşedintele Raionului Anenii Noi

Raionul Anenii Noi este o unitate administrativ-teritorială, situată în centrul Republicii Moldova.

Populația raionului Anenii Noi, conform datelor recensământului populației din 2014, era de 78.996 persoane, dintre care 8.100 reprezentau populație urbană și 70.896 populație rurală. În componența raionului Anenii Noi intră 45 de localități.

Ne mîndrim cu unele întreprinderi economice unicat vestite în republica noastră cum ar fi SRL Floreni, SRL Salamer Com, SRL ”Golden Piglet”, SRL Aviselect,  SRL „Meteor", SA „Cariera Cobusca", cu obiective din industria alimentară, viticultură şi vinificaţie  SRL CASTEL MIMI, CAP „Basarabia", SRL „Carlevana Winery",  un loc deosebit îl ocupă UNIVERSALCOOP Anenii Noi şi  SRL „Din Vest". În arealul ştiinţific republican un loc onorabil îl ocupă Institutul Ştiinţifico-Practic de Biotehnologii şi Medicină Veterinară „Tevit" din s. Maximovca. Raionul este cunoscut în republică, prin tezaurul său istorico-cultural şi anume monumentul lui Ştefan cel Mare, complexul memorial „Cap de pod Şerpeni", ansamblul de dansuri populare „Strămoşeasca".

La originea succeselor obţinute întotdeauna s-a aflat administraţia publică locală, prin reprezentanţii săi aleşi de populaţie, care fac tot posibilul ca raionul Anenii Noi să devină mai atractiv sub aspect investiţional.

Cu înaltă consideraţiune,

ION VICOL,

preşedintele raionului Anenii Noi

 

Calendar

« November 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Publicitate socială

showshowshowshow

Link-uri oficiale

 

 

Default Theme
Layout Direction
Body
Background Color [r]
Text color [r]
Top
Top Background Image
Background Color [r]
Text color [r]
Bottom
Bottom Background Image
Background Color [r]
Text color [r]