User Registration

or Cancel
Ora: 1:00

 

        De 1 septembrie sărbătorim Ziua Cunoștințelor!

 Este un început simbolic care se asociază cu  primul sunet de clopoţel, primul profesor, primul ghiozdan şi foarte multe emoţii pentru cei ce pășesc în clasa întâi,  dar și o continuare firească de priorități, activități și realizări pentru toți cei dornici de a cunoaște.

  Ca și alte sărbători, în acest an Ziua Cunoștințelor o marcăm diferit. Ceea ce ne dorim cu toţii e să acumulăm cunoștințe în siguranță, dar, din păcate, noi provocări apar în fața umanității. 

   Fericirea personală sunt cunoștințele noastre .  Iar cunoașterea și împlinirea nu sunt undeva departe sunt doar aici, în mintea fiecăruia!

     La debutul acestui an şcolar am prilejul de a transmite tuturor un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Cunoștințelor.

       Să aveţi un an nou de studii  cât mai intens, încununat cu succese, plin de realizări și descoperiri frumoasecât mai intens, încununat cu succese, plin de realizări și descoperiri frumoase!

 

                                       Cu profund respect,

                                       Ion VICOL,  preşedintele raionului Anenii Noi

 

 

Rate this item
(0 votes)
Read 284 times
More in this category: « Felicitare ANUNŢ »

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Preşedintele Raionului Anenii Noi

Raionul Anenii Noi este o unitate administrativ-teritorială, situată în centrul Republicii Moldova.

Populația raionului Anenii Noi, conform datelor recensământului populației din 2014, era de 78.996 persoane, dintre care 8.100 reprezentau populație urbană și 70.896 populație rurală. În componența raionului Anenii Noi intră 45 de localități.

Ne mîndrim cu unele întreprinderi economice unicat vestite în republica noastră cum ar fi SRL Floreni, SRL Salamer Com, SRL ”Golden Piglet”, SRL Aviselect,  SRL „Meteor", SA „Cariera Cobusca", cu obiective din industria alimentară, viticultură şi vinificaţie  SRL CASTEL MIMI, CAP „Basarabia", SRL „Carlevana Winery",  un loc deosebit îl ocupă UNIVERSALCOOP Anenii Noi şi  SRL „Din Vest". În arealul ştiinţific republican un loc onorabil îl ocupă Institutul Ştiinţifico-Practic de Biotehnologii şi Medicină Veterinară „Tevit" din s. Maximovca. Raionul este cunoscut în republică, prin tezaurul său istorico-cultural şi anume monumentul lui Ştefan cel Mare, complexul memorial „Cap de pod Şerpeni", ansamblul de dansuri populare „Strămoşeasca".

La originea succeselor obţinute întotdeauna s-a aflat administraţia publică locală, prin reprezentanţii săi aleşi de populaţie, care fac tot posibilul ca raionul Anenii Noi să devină mai atractiv sub aspect investiţional.

Cu înaltă consideraţiune,

ION VICOL,

preşedintele raionului Anenii Noi

 

Calendar

« November 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Publicitate socială

showshowshowshow

Link-uri oficiale

 

 

Default Theme
Layout Direction
Body
Background Color [r]
Text color [r]
Top
Top Background Image
Background Color [r]
Text color [r]
Bottom
Bottom Background Image
Background Color [r]
Text color [r]