Print this page

GALA TINERETULUI 2020! Featured

CONSILIUL RAIONAL ANENII NOI, în parteneriat cu FONDUL PENTRU TINERI VARNIŢA, cu suportul FUNDAŢIEI EST-EUROPENE 

inițiază desfășurarea concursului de selectare și premiere a celor mai activi tineri din raionul Anenii Noi în cadrul GALEI TINERETULUI 2020!

Activitatea se desfășoară în conformitate cu Regulamentul de desfășurare a Galei Tineretului 2020, aprobat prin decizia Consiliului raional Anenii Noi nr. 04/09 din 09 iulie 2020 și are ca scop recunoașterea publică a muncii și meritelor tinerilor din localitățile raionului Anenii Noi.

În cadrul Galei Tineretului 2020 pot participa toți tinerii activi din raion, coordonatorii activităților de voluntariar, dar și autoritățile publice locale receptive la problemele tinerilor, care vor prezenta dosarele de participare la concurs, conform următoarelor secțiuni:

1. Cel mai activ ONG de tineret și grup de inițiativă al tinerilor;

2. Cel mai activ consiliu al elevilor și tinerilor;

3. Cel mai activ voluntar;

4. Cel mai activ tânăr cercetător(domeniul ştiință, tehnică, artă şi literatură);

5. Cel mai activ coordonator de voluntariat;

6. Cea mai receptivă administrație publică locală în domeniul politicilor de tineret.

Dosarul de participare la concurs, cu mențiunea pentru care secțiune se aplică, va include:

· CV-ul aplicantului;

· Scrisoare de aplicare, care va conține o scurtă descriere a activităților anterioare și motivarea de a aplica la concurs (maxim 1000 cuvinte).

Regulamentul de desfășurare a Galei Tineretului 2020 poate fi solicitat la adresa de email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Recepționarea dosarelor de participare la concurs se face până la data de 30 octombrie 2020, personal la sediul Consiliul raional Anenii Noi, situat pe adresa: or. Anenii Noi, Piața 31 August 1989, nr. 4, et. III, biroul 303, Serviciul Tineret și Sport sau la adresa de email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Ceremonia de premiere se va desfășura în luna decembrie 2020, iar laureații Galei Tineretului 2020 vor fi menționați cu diplome și premii băneşti.

Last modified on Thursday, 10 September 2020 05:17
Rate this item
(0 votes)
Read 171 times
Admin

Latest from Admin