User Registration

or Cancel
Ora: 3:19

Copiii talentați sunt susținuți la Anenii Noi Featured

Un concert de caritate pentru copiii talentați  a fost organizat la Anenii Noi în palatul raional de cultură.

Centrul Filantropic „Steaua de cristal” în parteneriat cu artistul din România, Cătălin Crișan, alături de mari interpreții din republică: Zinaida Julea, Ion Suruceanu, Stela Botez și Gheorghe Țopa au organizat şi în oraşul nostru un concert de caritate – unul din cele câteva zeci de concerte în mai multe raioane ale republicii.

 Evenimentul a fost organizat în cadrul unui turneude caritate pentru susținerea și încurajarea copiilor talentați din raioanele unde au loc asemenea concerte.

La Anenii Noi de ajutoare bănești au beneficiat tinerii interpreți Anișoara Bragari din Anenii Noi (membră a studioului ”Perlele Moldovei”), Alexandru și Adrian Zmeu din Țânțăreni și tânăra fotbalistă din Hârbovăț Alina Chirica, membră a selecționatei naționale feminine.

Fundația”Steaua de cristal” a mai organizat umeroase concerte la Anenii Noi și în Mereni, iar de fiecare dată sălile arhipline au fost dovezi ale faptului că şi locuitorii din Anenii Noi pot fi generoşi, or banii acumulaţi de la vînzarea biletelor merg pentru un scop nobil!

Octavian Zelinski, adevarul.pro

Un reportaj televizat realizat  de la eveniment pentu TVR poate fi vizionat pe adevarul.pro

 

Last modified on Saturday, 04 March 2017 19:45
Rate this item
(0 votes)
Read 1127 times

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Preşedintele Raionului Anenii Noi

Raionul Anenii Noi este o unitate administrativ-teritorială, situată în centrul Republicii Moldova.

Populația raionului Anenii Noi, conform datelor recensământului populației din 2014, era de 78.996 persoane, dintre care 8.100 reprezentau populație urbană și 70.896 populație rurală. În componența raionului Anenii Noi intră 45 de localități.

Ne mîndrim cu unele întreprinderi economice unicat vestite în republica noastră cum ar fi SRL Floreni, SRL Salamer Com, SRL ”Golden Piglet”, SRL Aviselect,  SRL „Meteor", SA „Cariera Cobusca", cu obiective din industria alimentară, viticultură şi vinificaţie  SRL CASTEL MIMI, CAP „Basarabia", SRL „Carlevana Winery",  un loc deosebit îl ocupă UNIVERSALCOOP Anenii Noi şi  SRL „Din Vest". În arealul ştiinţific republican un loc onorabil îl ocupă Institutul Ştiinţifico-Practic de Biotehnologii şi Medicină Veterinară „Tevit" din s. Maximovca. Raionul este cunoscut în republică, prin tezaurul său istorico-cultural şi anume monumentul lui Ştefan cel Mare, complexul memorial „Cap de pod Şerpeni", ansamblul de dansuri populare „Strămoşeasca".

La originea succeselor obţinute întotdeauna s-a aflat administraţia publică locală, prin reprezentanţii săi aleşi de populaţie, care fac tot posibilul ca raionul Anenii Noi să devină mai atractiv sub aspect investiţional.

Cu înaltă consideraţiune,

ION VICOL,

preşedintele raionului Anenii Noi

 

Calendar

« August 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Publicitate socială

showshowshowshow

Link-uri oficiale

 

 

Default Theme
Layout Direction
Body
Background Color [r]
Text color [r]
Top
Top Background Image
Background Color [r]
Text color [r]
Bottom
Bottom Background Image
Background Color [r]
Text color [r]