User Registration

or Cancel
Ora: 2:32

"Jurnal săptămânal la Europa Liberă" lansată la Anenii Noi Featured

Sala mică a casei raionale de cultură a gazduit lansarea de carte "Jurnal săptămânal la Europa Liberă", avâmdu-l ca autor pe cunoscutul jurnalist Vasile Butnaru.

Sala plină cu tineri dornici de a citi și a cunoaște o părticică din bogata experiență de viață a domnului Butnaru a fost o mărturie clară a faptului că elevii de la Anenii Noi mai și citesc. Deci, nu e totul pierdut!

 Lucrarea e de fapt o recapitulare a unui ciclu de emisiuni cu același nume ale autorului, moderate de domnia sa la postul respectiv de radio. Emisiunile având în calitate de invitați personalități remarcabile din țară, care își povestesc viețile și vrbesc despre evenimentele interesante din activitatea lor.

Ne bucură faptul că asemenea evenimente culturale de marcă se produc în raion, cu atât mai mult cu cât în calitate de organizator este secția raională cultură.

Octavian Zelinski, adevarul.pro

 

Last modified on Monday, 03 April 2017 09:57
Rate this item
(0 votes)
Read 1227 times

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Preşedintele Raionului Anenii Noi

Raionul Anenii Noi este o unitate administrativ-teritorială, situată în centrul Republicii Moldova.

Populația raionului Anenii Noi, conform datelor recensământului populației din 2014, era de 78.996 persoane, dintre care 8.100 reprezentau populație urbană și 70.896 populație rurală. În componența raionului Anenii Noi intră 45 de localități.

Ne mîndrim cu unele întreprinderi economice unicat vestite în republica noastră cum ar fi SRL Floreni, SRL Salamer Com, SRL ”Golden Piglet”, SRL Aviselect,  SRL „Meteor", SA „Cariera Cobusca", cu obiective din industria alimentară, viticultură şi vinificaţie  SRL CASTEL MIMI, CAP „Basarabia", SRL „Carlevana Winery",  un loc deosebit îl ocupă UNIVERSALCOOP Anenii Noi şi  SRL „Din Vest". În arealul ştiinţific republican un loc onorabil îl ocupă Institutul Ştiinţifico-Practic de Biotehnologii şi Medicină Veterinară „Tevit" din s. Maximovca. Raionul este cunoscut în republică, prin tezaurul său istorico-cultural şi anume monumentul lui Ştefan cel Mare, complexul memorial „Cap de pod Şerpeni", ansamblul de dansuri populare „Strămoşeasca".

La originea succeselor obţinute întotdeauna s-a aflat administraţia publică locală, prin reprezentanţii săi aleşi de populaţie, care fac tot posibilul ca raionul Anenii Noi să devină mai atractiv sub aspect investiţional.

Cu înaltă consideraţiune,

ION VICOL,

preşedintele raionului Anenii Noi

 

Calendar

« August 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Publicitate socială

showshowshowshow

Link-uri oficiale

 

 

Default Theme
Layout Direction
Body
Background Color [r]
Text color [r]
Top
Top Background Image
Background Color [r]
Text color [r]
Bottom
Bottom Background Image
Background Color [r]
Text color [r]