User Registration

or Cancel
Ora: 2:13

Ultimul sunet – prilej de totaluri și planuri de viitor Featured

Ultimul sunet  a fost pentru elevii și pedagogii liceului rus ”A. Pușkin” din oraș un  prilej de totaluri și planuri de viitor.

Adunați în curtea interioară a instituției, sutele de elevi ai liceului, alături de pedagogi, au primit felicitări din partea oaspeților de onoare – președintele raionului, Alexandru Barbăroșie și primarul de Anenii Noi, Veaceslav Bondari.

Primul a oferit în dar instituției un drapel național, un steag al Uniunii Europene (în contextul recentei activități a Serviciului tineret și sport ”Săptămâna Europei”) și un covoraș de perete cu imaginea marelui voievod Ștefan cel Mare. Domnia sa a mulțumit colectivului pedagogic pentru nivelul înalt de predare a materiilor școlare, fapt care a plasat liceul pe locul I la olimpiadele  raionale la ciclul gimnazial și pe un loc de frunte la ciclul liceal. Președintele  și-a exprimat, de asemenea, speranța, că exemlu voievodului legendar va înaripa colectivul de pedagogi și elevii liceului spre noi culmi.

Primarul orașului a anunțat că legislativul local a alocat 230 mii de lei pentru reparația căii de acces spre liceu dinspre strada Mărțișor, urmând ca lucrările să se încheie până la 1 septembrie.

Directoarea liceului, doamna Raisa Tiholaz, a înmânat elevilor fruntași la învățătură și sport diplome de merit.

Octavian Zelinski, adevarul.pro

O emisiune radiofonică la acest subiect poate fi audiată pe frecvențele Radio Temp 104.4, iar un clip video realizat de achipa adevărulTV pe site-ul http://adevarul.pro

 

Last modified on Thursday, 15 June 2017 12:32
Rate this item
(0 votes)
Read 1516 times

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Preşedintele Raionului Anenii Noi

Raionul Anenii Noi este o unitate administrativ-teritorială, situată în centrul Republicii Moldova.

Populația raionului Anenii Noi, conform datelor recensământului populației din 2014, era de 78.996 persoane, dintre care 8.100 reprezentau populație urbană și 70.896 populație rurală. În componența raionului Anenii Noi intră 45 de localități.

Ne mîndrim cu unele întreprinderi economice unicat vestite în republica noastră cum ar fi SRL Floreni, SRL Salamer Com, SRL ”Golden Piglet”, SRL Aviselect,  SRL „Meteor", SA „Cariera Cobusca", cu obiective din industria alimentară, viticultură şi vinificaţie  SRL CASTEL MIMI, CAP „Basarabia", SRL „Carlevana Winery",  un loc deosebit îl ocupă UNIVERSALCOOP Anenii Noi şi  SRL „Din Vest". În arealul ştiinţific republican un loc onorabil îl ocupă Institutul Ştiinţifico-Practic de Biotehnologii şi Medicină Veterinară „Tevit" din s. Maximovca. Raionul este cunoscut în republică, prin tezaurul său istorico-cultural şi anume monumentul lui Ştefan cel Mare, complexul memorial „Cap de pod Şerpeni", ansamblul de dansuri populare „Strămoşeasca".

La originea succeselor obţinute întotdeauna s-a aflat administraţia publică locală, prin reprezentanţii săi aleşi de populaţie, care fac tot posibilul ca raionul Anenii Noi să devină mai atractiv sub aspect investiţional.

Cu înaltă consideraţiune,

ION VICOL,

preşedintele raionului Anenii Noi

 

Calendar

« August 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Publicitate socială

showshowshowshow

Link-uri oficiale

 

 

Default Theme
Layout Direction
Body
Background Color [r]
Text color [r]
Top
Top Background Image
Background Color [r]
Text color [r]
Bottom
Bottom Background Image
Background Color [r]
Text color [r]