User Registration

or Cancel
Ora: 5:10

1 iunie – sărbătoare tradițională la Anenii Noi! Featured

Ziua Internațională a Copiilor a devenit de mulți ani o sărbătoare tradițională la Anenii Noi. Și în acestan sutele de copii adunați în piața principală a orașului  au avut parte de distracții organizate de primărie și de Centrul de Creație a Elevilor. Concursuri, concerte, distracții – toate au fost oferite de talentații actori de la cercurile CCE, ghidați de dna Lilia Oltu.

Cu acest prilej, al doilea an consecutiv, a fost organizată  Ziua Ușilor Deschise la Poliție și Serviciul Pompieri! Copiii au avut prilejul să țină în mâini armele din dotarea poliției, să împuște cu arme de paint-ball sau să se fotografieze la volanul autospecialelor de pompieri.

În piața centrală a orașului a fost amplasat și un carusel, copiii bucurându-se din plin de multitudinea de atracții oferite de organizatori.

Octavian Zelinski, adevarul.pro

Last modified on Saturday, 03 June 2017 09:22
Rate this item
(0 votes)
Read 790 times
Super User

Fusce tristique ligula nec massa mollis commodo. In at velit mi, nec tempus dui. Sed eleifend tortor eget mauris laoreet semper. Aliquam et turpis vel sapien tincidunt imperdiet. Cras dapibus dui leo, a ultricies dolorgula.

Website: www.leotheme.com

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Preşedintele Raionului Anenii Noi

                                                                              

Raionul Anenii Noi este o unitate administrativ-teritorială situată în centrul Republicii Moldova. 

    “Au trecut 74 de ani din ziua formării, iar prezentul aduce cu sine transformări majore. Fiecare cetăţean îşi ,realizează potenţialul său în serviciul societăţii şi are rolul său în dezvoltarea raionului“ 

     Ne mîndrim cu unele întreprinderi economice unicat vestite în republica noastră cum ar fi SA„Romadon", SRL „Meteor", SA„Cariera Cobusca", cu obiective din industria alimentară, viticultură şi vinifi-caţie SA„Agrovin Bulboaca", CAP „Basarabia", SA „Dionysos Me-reni",  un loc deosebit îl ocupă UNIVER-SALCOOP Anenii Noi şi  SRL „Din-Vest". În arealul ştiinţific republican un loc onorabil îl ocupă Institutul Ştiinţifico-Practic de Biotehnologii şi Medicină Veterinară „Tevit" din s. Maximovca. Raionul este cunoscut în republică, prin tezaurul său istorico-cultural şi anume monumentul lui Ştefan cel Mare, complexul memorial „Cap de pod Şerpeni", ansamblul de dansuri populare „Strămoşească".

    La originea succeselor obţinute totdeauna s-a aflat administraţia publică locală prin reprezentanţii săi aleşi de populaţie, care fac tot posibilul, ca raionul Anenii Noi să devină mai atractiv sub aspect investiţional.

  Cu înalta consideraţiune Barbăroşie Alexandru preşedintele raionului Anenii Noi.

Calendar

« January 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Publicitate socială

showshowshowshow

Link-uri oficiale

 

 

Default Theme
Layout Direction
Body
Background Color [r]
Text color [r]
Top
Top Background Image
Background Color [r]
Text color [r]
Bottom
Bottom Background Image
Background Color [r]
Text color [r]