User Registration

or Cancel
Ora: 11:04

Succese pentru discipolii Centrului de Creație a Elevilor din Anenii Noi Featured

41 de discipoli ai centrului raional de creație a elevilor ”Ciocârlia” au participat la festivalul international ”Copiii balcanilor cu spiritualitate  spre Europa”, desfășurat la Mineralinîe Bani, Haskovo, Bulgaria.

Tinerii artiști patronați de doamna Lilia Oltu participă la acest festival pentru a șasea oară.

Au participat Studioul muzical, cercurile de dans IMPULS și VIVA DANCE și ansablul COMOARA, HÂRBOVĂȚ. Primii s-au ales cu locurile I, iar cei de la COMOARA – cu un premiu special.

Tinerii artiști de la CCE au concurat cu alți 3500 de interpreți și dansatori din 7  țări, inclusiv India, Serbia, etc. De nota tar fi evoluția Angelinei De Guida, care a ridicat sala în picioare.

Doamna Lilia Oltu aduce mulțimiri colegilor de serviciu și părinților pentru efortul deosebit de a pregăti și susține copiii.

Nici programul de divertisment nu a fost neglijat, pe drumul înapoi spre Moldova copiii beneficiind de vizitarea atracțiilor tuistice din regiune.

Octavian Zelinski

 

Audiați o emisiune radiofonică a acest subiect la Radio Temp 104.4 și online la adevarul.pro

Last modified on Tuesday, 20 June 2017 19:36
Rate this item
(0 votes)
Read 1475 times

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Preşedintele Raionului Anenii Noi

Raionul Anenii Noi este o unitate administrativ-teritorială, situată în centrul Republicii Moldova.

Populația raionului Anenii Noi, conform datelor recensământului populației din 2014, era de 78.996 persoane, dintre care 8.100 reprezentau populație urbană și 70.896 populație rurală. În componența raionului Anenii Noi intră 45 de localități.

Ne mîndrim cu unele întreprinderi economice unicat vestite în republica noastră cum ar fi SRL Floreni, SRL Salamer Com, SRL ”Golden Piglet”, SRL Aviselect,  SRL „Meteor", SA „Cariera Cobusca", cu obiective din industria alimentară, viticultură şi vinificaţie  SRL CASTEL MIMI, CAP „Basarabia", SRL „Carlevana Winery",  un loc deosebit îl ocupă UNIVERSALCOOP Anenii Noi şi  SRL „Din Vest". În arealul ştiinţific republican un loc onorabil îl ocupă Institutul Ştiinţifico-Practic de Biotehnologii şi Medicină Veterinară „Tevit" din s. Maximovca. Raionul este cunoscut în republică, prin tezaurul său istorico-cultural şi anume monumentul lui Ştefan cel Mare, complexul memorial „Cap de pod Şerpeni", ansamblul de dansuri populare „Strămoşeasca".

La originea succeselor obţinute întotdeauna s-a aflat administraţia publică locală, prin reprezentanţii săi aleşi de populaţie, care fac tot posibilul ca raionul Anenii Noi să devină mai atractiv sub aspect investiţional.

Cu înaltă consideraţiune,

ION VICOL,

preşedintele raionului Anenii Noi

 

Calendar

« August 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Publicitate socială

showshowshowshow

Link-uri oficiale

 

 

Default Theme
Layout Direction
Body
Background Color [r]
Text color [r]
Top
Top Background Image
Background Color [r]
Text color [r]
Bottom
Bottom Background Image
Background Color [r]
Text color [r]