User Registration

or Cancel
Ora: 9:26

Campionatul naţional la off-road organizat cu sprijinul consiliului raional Featured

Echipa clubului de automobilism „Terra Valahia” a organizat timp de 2 zile cea de-a patra etapă a Campionatului Naţional de off-road. În premieră raionul Anenii Noi a găzduit un eveniment atât de prestigios, la campionat – în calitate de participanţi şi simpli spectatori – au participat  toţi cei care au dorit să îşi petreacă weekend-ul într-o atmosferă plină de adrenalină.

 Sâmbătă, 1 iulie, sportivii au luptat pentru marele premiu şi au demonstrat că se pot descurca în off-road cu ajutorul unor coordonate GPS. Şoferii au fost capabili să se orienteze pentru a parcurge un itinerar format din mai multe puncte de control, încercând să ajungă la finiş în cel mai scurt timp.

Iar duminică, 2 iulie, în apropierea satului Beriozchi, a avut loc etapa specială de Trial Cross, acolo unde participanţii au trebuit să parcurgă cât de repede posibil un traseu improvizat, pe alocuri cu suprafeţe dificile de parcurs.

Disputa automobilistică s-a desfăşurat în 4 secţiuni, diferite ca dificultate: turism, standard, open şi extrem.

Potrivit lui Nicolae Carp, preşedintele clubului „Terra Valahia”, la campionat au participat 28 de automobile de teren, inclusiv câteva automobile din Ucraina, numărul mare de maşini participante făcând din această ediţie a campionatului cea mai importantă din republică.

A fost un show pe cinste, gusta pe deplin nu doar de zecile de sportivi participanţi, ci şi de sutele de spectatori prezenţi pe durata zilei de 2 iulie pe terenul amenajat de organizatori cum scrie la carte.

Competiţia a avut loc sub egida Federaţiei de Automobilism din Republica Moldova, alături de suportul Consiliului raional Anenii Noi (serviciul tineret şi sport), Ministerului Tineretului şi Sportului şi a Inspectoratului General de Poliţie.

Potrivit preşedintelui raionului, legislativul raional va identifica şi la anul viitor mijloace financiare pentru organizarea acestei prestigioase competiţii.

Octavian Zelinski

Un reportaj radio poate fi audiat la Radio Temp 104.4 fm

Last modified on Tuesday, 04 July 2017 17:05
Rate this item
(0 votes)
Read 780 times
Super User

Fusce tristique ligula nec massa mollis commodo. In at velit mi, nec tempus dui. Sed eleifend tortor eget mauris laoreet semper. Aliquam et turpis vel sapien tincidunt imperdiet. Cras dapibus dui leo, a ultricies dolorgula.

Website: www.leotheme.com

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Preşedintele Raionului Anenii Noi

                                                                              

Raionul Anenii Noi este o unitate administrativ-teritorială situată în centrul Republicii Moldova. 

    “Au trecut 74 de ani din ziua formării, iar prezentul aduce cu sine transformări majore. Fiecare cetăţean îşi ,realizează potenţialul său în serviciul societăţii şi are rolul său în dezvoltarea raionului“ 

     Ne mîndrim cu unele întreprinderi economice unicat vestite în republica noastră cum ar fi SA„Romadon", SRL „Meteor", SA„Cariera Cobusca", cu obiective din industria alimentară, viticultură şi vinifi-caţie SA„Agrovin Bulboaca", CAP „Basarabia", SA „Dionysos Me-reni",  un loc deosebit îl ocupă UNIVER-SALCOOP Anenii Noi şi  SRL „Din-Vest". În arealul ştiinţific republican un loc onorabil îl ocupă Institutul Ştiinţifico-Practic de Biotehnologii şi Medicină Veterinară „Tevit" din s. Maximovca. Raionul este cunoscut în republică, prin tezaurul său istorico-cultural şi anume monumentul lui Ştefan cel Mare, complexul memorial „Cap de pod Şerpeni", ansamblul de dansuri populare „Strămoşească".

    La originea succeselor obţinute totdeauna s-a aflat administraţia publică locală prin reprezentanţii săi aleşi de populaţie, care fac tot posibilul, ca raionul Anenii Noi să devină mai atractiv sub aspect investiţional.

  Cu înalta consideraţiune Barbăroşie Alexandru preşedintele raionului Anenii Noi.

Calendar

« November 2017 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Publicitate socială

showshowshowshow

Link-uri oficiale

 

 

Default Theme
Layout Direction
Body
Background Color [r]
Text color [r]
Top
Top Background Image
Background Color [r]
Text color [r]
Bottom
Bottom Background Image
Background Color [r]
Text color [r]