User Registration

or Cancel
Ora: 10:58

Noi succese în palmaresul Centrului de Creaţie a Elevilor Featured

Interpreţii pregătiţi la Centrul de Creaţie a Elevilor din Anenii Noi condus de doamna director Lilia Oltu obţin noi şi  noi succese departe de frontierele ţării. În cadrul primei ediţii a festivalului ”Creativitatea fără hotare”, care a avut loc în luna iunie curent, în regiunea Marche, Republica Moldova a fost reprezentată de discipola Centrului de Creaţie a Elevilor Adelina Trohin.  Participanţii – peste 600 din 14 ţări - au evoluat în câteva orașe, pe scene diferite: Sant’Elpidio a Mare, Montegiorgio, Porto Sant’Elpidio şi Falerone.

 Secțiunile în cadrul cărora au evoluat artiştii la festival au fost: coregrafie, vocal, instrumental și artă plastică. S-a ţinut cont şi de vârsta participanţilor, în cadrul festivalului existând câteva secţiuni de vârstă.

În secţiunea de vârstă a Adelinei Trohin – 10-13 ani, au evoluat 68 de tineri interpreţi. În rezultat, discipola CCE s-a ales cu locul I în secţiunea ei de vârstă, cu un premiu bănesc de 250 de euro și cu invitaţii la numeroase festivaluri, printre care „Slaveanskii bazar” din Belarus.

Doamna Lilia Oltu a fost, la rândul ei, membră a juriului, în secţiunea de vârstă 6-9 ani.

Octavian Zelinski

Audiaţi o emisiune radiofonică la acest subiect pe frecvenţele Radio Temp 104.4 şi online pe adevarul.pro.

 

Last modified on Thursday, 13 July 2017 03:42
Rate this item
(0 votes)
Read 1563 times

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Preşedintele Raionului Anenii Noi

Raionul Anenii Noi este o unitate administrativ-teritorială, situată în centrul Republicii Moldova.

Populația raionului Anenii Noi, conform datelor recensământului populației din 2014, era de 78.996 persoane, dintre care 8.100 reprezentau populație urbană și 70.896 populație rurală. În componența raionului Anenii Noi intră 45 de localități.

Ne mîndrim cu unele întreprinderi economice unicat vestite în republica noastră cum ar fi SRL Floreni, SRL Salamer Com, SRL ”Golden Piglet”, SRL Aviselect,  SRL „Meteor", SA „Cariera Cobusca", cu obiective din industria alimentară, viticultură şi vinificaţie  SRL CASTEL MIMI, CAP „Basarabia", SRL „Carlevana Winery",  un loc deosebit îl ocupă UNIVERSALCOOP Anenii Noi şi  SRL „Din Vest". În arealul ştiinţific republican un loc onorabil îl ocupă Institutul Ştiinţifico-Practic de Biotehnologii şi Medicină Veterinară „Tevit" din s. Maximovca. Raionul este cunoscut în republică, prin tezaurul său istorico-cultural şi anume monumentul lui Ştefan cel Mare, complexul memorial „Cap de pod Şerpeni", ansamblul de dansuri populare „Strămoşeasca".

La originea succeselor obţinute întotdeauna s-a aflat administraţia publică locală, prin reprezentanţii săi aleşi de populaţie, care fac tot posibilul ca raionul Anenii Noi să devină mai atractiv sub aspect investiţional.

Cu înaltă consideraţiune,

ION VICOL,

preşedintele raionului Anenii Noi

 

Calendar

« August 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Publicitate socială

showshowshowshow

Link-uri oficiale

 

 

Default Theme
Layout Direction
Body
Background Color [r]
Text color [r]
Top
Top Background Image
Background Color [r]
Text color [r]
Bottom
Bottom Background Image
Background Color [r]
Text color [r]