User Registration

or Cancel
Ora: 12:55

Consiliul raional apreciază activitatea instituţiilor merituoase Featured

În cadrul ședinței recente a comisiei raionale situații excepționale, președintele, dl Alexandru Barbăroșie, a apreciat activitatea serviciilor responsabile de deszăpezire din teritoriu. De asemenea, au fost menționați, cu diplome, reprezentanții instituțiilor publice și societății civile, care au contribuit la lichidarea consecințelor intemperiilor din 18 ianuarie curent. Printre ei, vom menționa reprezentanții clubului de automobilism TERRA VALAHIA, care au dat dovadă de spirit civic, ajutând în acele zile complicate la extragerea din nămeți a numeroaselor mijloace de transport.

În cadrul aceleiași ședințe, prin dispoziția președintelui raionului, au fost alocate câte 10 mii de lei familiilor celor decedați în cumplitul accident de la Todirești de acum 1 săptămână și de la 20 până la 30 de mii de lei persoanelor rănite în accident (sumele variază în dependență de gravitatea rănilor, conform expertizei medicale).

Octavian Zelinski, adevarul.pro

În imagine: preşedintele raionului înmânează diploma de recunoştinţă şefului administraţiei drumurilor

Last modified on Saturday, 03 February 2018 09:10
Rate this item
(0 votes)
Read 479 times
Super User

Fusce tristique ligula nec massa mollis commodo. In at velit mi, nec tempus dui. Sed eleifend tortor eget mauris laoreet semper. Aliquam et turpis vel sapien tincidunt imperdiet. Cras dapibus dui leo, a ultricies dolorgula.

Website: www.leotheme.com

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Preşedintele Raionului Anenii Noi

Raionul Anenii Noi este o unitate administrativ-teritorială, situată în centrul Republicii Moldova.

Populația raionului Anenii Noi, conform datelor recensământului populației din 2014, era de 78.996 persoane, dintre care 8.100 reprezentau populație urbană și 70.896 populație rurală. În componența raionului Anenii Noi intră 45 de localități.

Ne mîndrim cu unele întreprinderi economice unicat vestite în republica noastră cum ar fi SRL ”Golden Piglet”, SA „Romadon", SRL „Meteor", SA „Cariera Cobusca", cu obiective din industria alimentară, viticultură şi vinificaţie SA „Agrovin Bulboaca", CASTEL MIMI, CAP „Basarabia", SA „Dionysos Mereni",  un loc deosebit îl ocupă UNIVERSALCOOP Anenii Noi şi  SRL „Din-Vest". În arealul ştiinţific republican un loc onorabil îl ocupă Institutul Ştiinţifico-Practic de Biotehnologii şi Medicină Veterinară „Tevit" din s. Maximovca. Raionul este cunoscut în republică, prin tezaurul său istorico-cultural şi anume monumentul lui Ştefan cel Mare, complexul memorial „Cap de pod Şerpeni", ansamblul de dansuri populare „Strămoşeasca".

La originea succeselor obţinute întotdeauna s-a aflat administraţia publică locală, prin reprezentanţii săi aleşi de populaţie, care fac tot posibilul ca raionul Anenii Noi să devină mai atractiv sub aspect investiţional.

Cu înaltă consideraţiune Serghei Rapcea, preşedintele raionului Anenii Noi

Calendar

« December 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Publicitate socială

showshowshowshow

Link-uri oficiale

 

 

Default Theme
Layout Direction
Body
Background Color [r]
Text color [r]
Top
Top Background Image
Background Color [r]
Text color [r]
Bottom
Bottom Background Image
Background Color [r]
Text color [r]