User Registration

or Cancel
Ora: 8:25

Cupa preşedintelui raionului Anenii Noi la dans sportiv Featured

Al patrulea an consecutiv, colectivul de dansatori „Miredance”, condus de maestrul Ion Baciu organizează un festival-concurs raional de apreciere a celor mai buni dansatori ai formaţiei.
Ajuns la al zecelea an de activitate, clubul „Miredance” şi-a demonstrat atractivitatea pentru tinerii împătimiţi de dans, dăruindu-le bucurii participanţilor şi oferindu-le prilejul de a obţine locuri de frunte la campionatele republicane de profil.
Şi în acest an, zeci de copii împătimiţi de frumuseţea dansurilor sportive, s-au întrecut în măiestrie coregrafică în cocheta sală de festivităţi a liceului rus „A. Puşkin” din oraş.
Sala liceului a fost neîncăpătoare pentru sutele de părinţi şi admiratori ai micilor şi tinerilor dansatori, veniţi pentru a-i susţine şi a le arăta că munca lor nu este în zadar.
Ca în orice concurs, au fost desemnaţi şi câştigătorii, care s-au ales – pe secţiuni de vârstă - cu diplome şi cupe din partea consiliului raional.
Potrivit preşedintelui raionului, dlui Alexandru Barbăroşie, consiliul raional va încerca să sprijine şi în continuare activităţile de tineret, de natură a stimula dezvoltarea lor creativă.
Printre sponsorii competiției s-a numărat și primăria orașului Anenii Noi.

Octavian Zelinski

Rate this item
(0 votes)
Read 535 times

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Preşedintele Raionului Anenii Noi

Raionul Anenii Noi este o unitate administrativ-teritorială, situată în centrul Republicii Moldova.

Populația raionului Anenii Noi, conform datelor recensământului populației din 2014, era de 78.996 persoane, dintre care 8.100 reprezentau populație urbană și 70.896 populație rurală. În componența raionului Anenii Noi intră 45 de localități.

Ne mîndrim cu unele întreprinderi economice unicat vestite în republica noastră cum ar fi SRL ”Golden Piglet”, SA „Romadon", SRL „Meteor", SA „Cariera Cobusca", cu obiective din industria alimentară, viticultură şi vinificaţie SA „Agrovin Bulboaca", CASTEL MIMI, CAP „Basarabia", SA „Dionysos Mereni",  un loc deosebit îl ocupă UNIVERSALCOOP Anenii Noi şi  SRL „Din-Vest". În arealul ştiinţific republican un loc onorabil îl ocupă Institutul Ştiinţifico-Practic de Biotehnologii şi Medicină Veterinară „Tevit" din s. Maximovca. Raionul este cunoscut în republică, prin tezaurul său istorico-cultural şi anume monumentul lui Ştefan cel Mare, complexul memorial „Cap de pod Şerpeni", ansamblul de dansuri populare „Strămoşeasca".

La originea succeselor obţinute întotdeauna s-a aflat administraţia publică locală, prin reprezentanţii săi aleşi de populaţie, care fac tot posibilul ca raionul Anenii Noi să devină mai atractiv sub aspect investiţional.

Cu înaltă consideraţiune Serghei Rapcea, preşedintele raionului Anenii Noi

Calendar

« June 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Publicitate socială

showshowshowshow

Link-uri oficiale

 

 

Default Theme
Layout Direction
Body
Background Color [r]
Text color [r]
Top
Top Background Image
Background Color [r]
Text color [r]
Bottom
Bottom Background Image
Background Color [r]
Text color [r]