User Registration

or Cancel
Ora: 10:48

FC "Goleador" Bulboaca - deţinătoare multiplă a Cupei preşedintelui raionului la fotbal Featured


A fost disputată finala cupei președintelui raionului la fotbal, ediția 2018. Sute de spectatori au venit pe stadionul din Anenii Noi pentru a-și susține echipele favorite finaliste:”Goleador” din Bulboaca și ”Speranța” din satul Roșcani. În urma unui meci tensionat, cu nervi și traume, cu scorul de 7:6, la lovituri de departajare, a învins echipa din Bulboaca (după scorul de 1:1 pe finalul timpului de bază și după 2 reprize de prelungiri). Câștigătorii (în prima imagine), dar și adversarii, au primit diplome, medalii și cupe din partea președintelui raionului.
De notat că echipa din Bulboaca câștigă Cupa președintelui a patra oară.
O. Zelinski, adevarul.pro

Rate this item
(1 Vote)
Read 370 times
Super User

Fusce tristique ligula nec massa mollis commodo. In at velit mi, nec tempus dui. Sed eleifend tortor eget mauris laoreet semper. Aliquam et turpis vel sapien tincidunt imperdiet. Cras dapibus dui leo, a ultricies dolorgula.

Website: www.leotheme.com

1 comment

 • Comment Link himanshu Friday, 01 June 2018 10:41 posted by himanshu

  nice post.
  indian visa singapore
  india visa singapore
  indian visa application singapore
  indian visa agent singapore

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Preşedintele Raionului Anenii Noi

Raionul Anenii Noi este o unitate administrativ-teritorială, situată în centrul Republicii Moldova.

Populația raionului Anenii Noi, conform datelor recensământului populației din 2014, era de 78.996 persoane, dintre care 8.100 reprezentau populație urbană și 70.896 populație rurală. În componența raionului Anenii Noi intră 45 de localități.

Ne mîndrim cu unele întreprinderi economice unicat vestite în republica noastră cum ar fi SRL ”Golden Piglet”, SA „Romadon", SRL „Meteor", SA „Cariera Cobusca", cu obiective din industria alimentară, viticultură şi vinificaţie SA „Agrovin Bulboaca", CASTEL MIMI, CAP „Basarabia", SA „Dionysos Mereni",  un loc deosebit îl ocupă UNIVERSALCOOP Anenii Noi şi  SRL „Din-Vest". În arealul ştiinţific republican un loc onorabil îl ocupă Institutul Ştiinţifico-Practic de Biotehnologii şi Medicină Veterinară „Tevit" din s. Maximovca. Raionul este cunoscut în republică, prin tezaurul său istorico-cultural şi anume monumentul lui Ştefan cel Mare, complexul memorial „Cap de pod Şerpeni", ansamblul de dansuri populare „Strămoşeasca".

La originea succeselor obţinute întotdeauna s-a aflat administraţia publică locală, prin reprezentanţii săi aleşi de populaţie, care fac tot posibilul ca raionul Anenii Noi să devină mai atractiv sub aspect investiţional.

Cu înaltă consideraţiune Serghei Rapcea, preşedintele raionului Anenii Noi

Calendar

« January 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Publicitate socială

showshowshowshow

Link-uri oficiale

 

 

Default Theme
Layout Direction
Body
Background Color [r]
Text color [r]
Top
Top Background Image
Background Color [r]
Text color [r]
Bottom
Bottom Background Image
Background Color [r]
Text color [r]