Print this page

Primarii pentru Creștere Economică Featured

Consiliul Raional Anenii Noi, de curând a dobândit statutul de membru în cadrul inițiativei :. Un nou instrument de suport al Uniunii Europene destinat autorităților locale, menit să consolideze eforturile de dezvoltare a sectorului economic la nivel local.
În temeiul Deciziei Consiliului Raional Anenii Noi nr. 03-06 din 12 iulie curent, Președintele raionului Anenii Noi, dl Alexandru Barbăroșie a semnat declarația de membru din numele autorității locale. Acest statut a fost confirmat prin certificatul înmânat în cadrul unui eveniment desfășurat la începutul acestei săptămâni. Sesiunea de instruire a debutat cu înmânarea certificatelor membrilor noi inclusiv Consiliul raional Anenii Noi, care a fost reprezentat de către Secretarul consiliului raional dl. Boicu Petru.
Tematica seminarului a fost Poziționarea externă și marketing teritorial, pe durata zilei de instruire fiind abordate subiecte precum, promovarea potențialului economic și investițional local al comunităților, construcția imaginii și dezvoltarea poziționării, branding-ul local, atragerea și promovarea investițiilor pentru comunitățile locale la fel și dezvoltarea strategiei de marketing pentru comuinitate.
Etapele următoare prevăzute de promotorii inițiativei la nivel național în persoana dlui Lilian Danilov, conține o serie de măsuri pentru elaborarea unui plan local de dezvoltare economică pentru următoarea perioadă de doi ani care va fi precedată de susținerea financiară oferită de UE în cadrul programului Parteneriatul Estic dar și altor programe de susținere financiară.

 

Autor:  Boicu Petru,secretarul consiliului raional

 

 

Fotografia postată de Consiliul raional Anenii Noi.
Rate this item
(0 votes)
Read 456 times
Info

Latest from Info