User Registration

or Cancel
Ora: 7:36

Drum nou cu prilejul hramului la Socoleni Featured

Drum nou cu prilejul hramului la Socoleni
Locuitorii satului Socoleni din primăria Anenii Noi se pot considera norocoși. Anume ei au beneficiat de cea mai mare suprafață de drum asfaltată în cadrul programului național ”Drumuri bune pentru Moldova”.
Drumul, cu o lungime de 1200 de metri, parcurge câteva mahalale ale satului, și a fost așteptat de localnici de mult timp, cu atât mai mult cu cât un proiect de asemenea anvergură satul Socoleni nu a văzut de decenii. 
Ceremonia de inaugurare a drumului, desfășurată cu prilejul hramului, a fost onorată cu prezența de președintele raionului, dl Sergiu Rapcea, care a tăiat simbolic panglica și a promis localnicilor că și drumul central prin sat va fi asfaltat în cadrul unor proiecte.
CR Anenii Noi

 

 

 
Last modified on Monday, 15 October 2018 06:22
Rate this item
(0 votes)
Read 341 times

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Preşedintele Raionului Anenii Noi

Raionul Anenii Noi este o unitate administrativ-teritorială, situată în centrul Republicii Moldova.

Populația raionului Anenii Noi, conform datelor recensământului populației din 2014, era de 78.996 persoane, dintre care 8.100 reprezentau populație urbană și 70.896 populație rurală. În componența raionului Anenii Noi intră 45 de localități.

Ne mîndrim cu unele întreprinderi economice unicat vestite în republica noastră cum ar fi SRL ”Golden Piglet”, SA „Romadon", SRL „Meteor", SA „Cariera Cobusca", cu obiective din industria alimentară, viticultură şi vinificaţie SA „Agrovin Bulboaca", CASTEL MIMI, CAP „Basarabia", SA „Dionysos Mereni",  un loc deosebit îl ocupă UNIVERSALCOOP Anenii Noi şi  SRL „Din-Vest". În arealul ştiinţific republican un loc onorabil îl ocupă Institutul Ştiinţifico-Practic de Biotehnologii şi Medicină Veterinară „Tevit" din s. Maximovca. Raionul este cunoscut în republică, prin tezaurul său istorico-cultural şi anume monumentul lui Ştefan cel Mare, complexul memorial „Cap de pod Şerpeni", ansamblul de dansuri populare „Strămoşeasca".

La originea succeselor obţinute întotdeauna s-a aflat administraţia publică locală, prin reprezentanţii săi aleşi de populaţie, care fac tot posibilul ca raionul Anenii Noi să devină mai atractiv sub aspect investiţional.

Cu înaltă consideraţiune Serghei Rapcea, preşedintele raionului Anenii Noi

Calendar

« July 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Publicitate socială

showshowshowshow

Link-uri oficiale

 

 

Default Theme
Layout Direction
Body
Background Color [r]
Text color [r]
Top
Top Background Image
Background Color [r]
Text color [r]
Bottom
Bottom Background Image
Background Color [r]
Text color [r]