User Registration

or Cancel
Ora: 12:58

La secția de maternitate a IMSP Spitalul raional Anenii Noi Featured

În cadrul vizitei planificate a Președintelui raionului dlui Serghei Rapcea la secția de maternitate din cadrul IMSP Spitalul raional Anenii Noi, a fost inspectată secția, pentru a cunoaște care sunt condițiile pentru mame și nou născuți în secție. În cadrul vizitei s-a constatat o calitate redusă a condițiilor de internare și deservire a beneficiarilor. Pornind de la mobilierul învechit și distrus pînă și echipamentul medical este într-o stare nesatisfăcătoare. 
Această situație de fapt explică de ce 2/3 din mamele raionului Anenii Noi preferă instituții medicale din Chișinău pentru a aduce pe lume nou-născuții.
În cadrul discuțiilor purtate cu personalul medical Președintele a dat asigurări că până la finele mandatului său, secția de maternitate va fi renovată, urmând ca personalul medical să schimbe atitudinea față de beneficiari, deoarece în raport cu beneficiarii nu contează doar echipamentul medical și condițiile de cazare, dar un lucru important este atitudinea medicilor față de pacienți.

 

Last modified on Friday, 02 November 2018 21:23
Rate this item
(0 votes)
Read 333 times

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Preşedintele Raionului Anenii Noi

Raionul Anenii Noi este o unitate administrativ-teritorială, situată în centrul Republicii Moldova.

Populația raionului Anenii Noi, conform datelor recensământului populației din 2014, era de 78.996 persoane, dintre care 8.100 reprezentau populație urbană și 70.896 populație rurală. În componența raionului Anenii Noi intră 45 de localități.

Ne mîndrim cu unele întreprinderi economice unicat vestite în republica noastră cum ar fi SRL Floreni, SRL Salamer Com, SRL ”Golden Piglet”, SRL Aviselect,  SRL „Meteor", SA „Cariera Cobusca", cu obiective din industria alimentară, viticultură şi vinificaţie  SRL CASTEL MIMI, CAP „Basarabia", SRL „Carlevana Winery",  un loc deosebit îl ocupă UNIVERSALCOOP Anenii Noi şi  SRL „Din Vest". În arealul ştiinţific republican un loc onorabil îl ocupă Institutul Ştiinţifico-Practic de Biotehnologii şi Medicină Veterinară „Tevit" din s. Maximovca. Raionul este cunoscut în republică, prin tezaurul său istorico-cultural şi anume monumentul lui Ştefan cel Mare, complexul memorial „Cap de pod Şerpeni", ansamblul de dansuri populare „Strămoşeasca".

La originea succeselor obţinute întotdeauna s-a aflat administraţia publică locală, prin reprezentanţii săi aleşi de populaţie, care fac tot posibilul ca raionul Anenii Noi să devină mai atractiv sub aspect investiţional.

Cu înaltă consideraţiune,

ION VICOL,

preşedintele raionului Anenii Noi

 

Calendar

« June 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Publicitate socială

showshowshowshow

Link-uri oficiale

 

 

Default Theme
Layout Direction
Body
Background Color [r]
Text color [r]
Top
Top Background Image
Background Color [r]
Text color [r]
Bottom
Bottom Background Image
Background Color [r]
Text color [r]