Print this page

La secția de maternitate a IMSP Spitalul raional Anenii Noi Featured

În cadrul vizitei planificate a Președintelui raionului dlui Serghei Rapcea la secția de maternitate din cadrul IMSP Spitalul raional Anenii Noi, a fost inspectată secția, pentru a cunoaște care sunt condițiile pentru mame și nou născuți în secție. În cadrul vizitei s-a constatat o calitate redusă a condițiilor de internare și deservire a beneficiarilor. Pornind de la mobilierul învechit și distrus pînă și echipamentul medical este într-o stare nesatisfăcătoare. 
Această situație de fapt explică de ce 2/3 din mamele raionului Anenii Noi preferă instituții medicale din Chișinău pentru a aduce pe lume nou-născuții.
În cadrul discuțiilor purtate cu personalul medical Președintele a dat asigurări că până la finele mandatului său, secția de maternitate va fi renovată, urmând ca personalul medical să schimbe atitudinea față de beneficiari, deoarece în raport cu beneficiarii nu contează doar echipamentul medical și condițiile de cazare, dar un lucru important este atitudinea medicilor față de pacienți.

 

Last modified on Friday, 02 November 2018 21:23
Rate this item
(0 votes)
Read 275 times
Info

Latest from Info