User Registration

or Cancel
Ora: 8:58

Deschiderea podului peste rîul Bîc Featured

Ziua de vineri 26.10.2018 a fost marcată de un eveniment pe măsura așteptărilor celor doi ani, atît au durat lucrările de reconstrucție a podului. Acest eveniment a fost marcat prin participarea Primului Ministru dl. Pavel Filip la deschiderea oficială a unui obiect de infrastructură care face legătura cu cele 11 localități din zona rîului Nistru și traseie de importanță națională.
Obiectul de infrastructură a costat 18 mln lei fiind alocate din bugetul național, pentru construcția acestuia au fost folosite tehnologii de ultimă generație.
În cadrul discuțiilor purtate cu oficialitățile care au asistat la deschiderea podului, Președintele raionului dl Serghei Rapcea a ținut să mulțumească Guvernului RM pentru susținerea financiară a proiectelor de infrastructură din raion și în special pentru reconstrucţia podului.

 

Last modified on Friday, 02 November 2018 21:20
Rate this item
(0 votes)
Read 214 times

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Preşedintele Raionului Anenii Noi

Raionul Anenii Noi este o unitate administrativ-teritorială, situată în centrul Republicii Moldova.

Populația raionului Anenii Noi, conform datelor recensământului populației din 2014, era de 78.996 persoane, dintre care 8.100 reprezentau populație urbană și 70.896 populație rurală. În componența raionului Anenii Noi intră 45 de localități.

Ne mîndrim cu unele întreprinderi economice unicat vestite în republica noastră cum ar fi SRL ”Golden Piglet”, SA „Romadon", SRL „Meteor", SA „Cariera Cobusca", cu obiective din industria alimentară, viticultură şi vinificaţie SA „Agrovin Bulboaca", CASTEL MIMI, CAP „Basarabia", SA „Dionysos Mereni",  un loc deosebit îl ocupă UNIVERSALCOOP Anenii Noi şi  SRL „Din-Vest". În arealul ştiinţific republican un loc onorabil îl ocupă Institutul Ştiinţifico-Practic de Biotehnologii şi Medicină Veterinară „Tevit" din s. Maximovca. Raionul este cunoscut în republică, prin tezaurul său istorico-cultural şi anume monumentul lui Ştefan cel Mare, complexul memorial „Cap de pod Şerpeni", ansamblul de dansuri populare „Strămoşeasca".

La originea succeselor obţinute întotdeauna s-a aflat administraţia publică locală, prin reprezentanţii săi aleşi de populaţie, care fac tot posibilul ca raionul Anenii Noi să devină mai atractiv sub aspect investiţional.

Cu înaltă consideraţiune Serghei Rapcea, preşedintele raionului Anenii Noi

Calendar

« October 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Publicitate socială

showshowshowshow

Link-uri oficiale

 

 

Default Theme
Layout Direction
Body
Background Color [r]
Text color [r]
Top
Top Background Image
Background Color [r]
Text color [r]
Bottom
Bottom Background Image
Background Color [r]
Text color [r]