User Registration

or Cancel
Ora: 4:41

Seminar de instruire teoretico-practică la Anenii Noi Featured

 

În cadrul Inspectoratului Energetic de Stat continuă procesul de instruiri teoretico-practice. Astfel la începutul lunii noiembrie curent a avut loc un seminar teoretico-practic la IET Căușeni pentru echipele laboratoarelor electrotehnice, electricienii autorizați, persoanele responsabile de gospodăria electrică din teritoriul raionului A.Noi.

Participanții (28 de persoane) au fost informați de către șef.IET Căușeni d-ul Perju N., despre unele cerințe și noțiuni generale, parametrii tehnici care trebuie a fi respectați în procesul de exploatare, amenajare, măsurare și verificare a instalațiilor electrice, necesitatea de conlucrare a acestora cu Inspecția energetică teritorială și ORS, respectării prevederilor cadrului normativ-tehnic și juridic, precum și alte subiecte utile.. Deasemenea a fost pusă în discuție noua redacție a Regulamentului cu privire la acordarea grupei de securitate electrică pentru categoriile de personal electrotehnic pus în aplicare prin ordinul șef.IES nr.20 din 14.08.2018 

 

La seminar a participat și reprezentantul firmei specializate în energetică “HABSEV GRUP” SRL dl I.Petrea, care a făcut o prezentare tehnico-generală a progresului tehnic în energetică, echipamentelor electrice disponibile și distribuite pe piața energetică din RM. 

Rate this item
(0 votes)
Read 64 times
Super User

Fusce tristique ligula nec massa mollis commodo. In at velit mi, nec tempus dui. Sed eleifend tortor eget mauris laoreet semper. Aliquam et turpis vel sapien tincidunt imperdiet. Cras dapibus dui leo, a ultricies dolorgula.

Website: www.leotheme.com

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Preşedintele Raionului Anenii Noi

Raionul Anenii Noi este o unitate administrativ-teritorială, situată în centrul Republicii Moldova.

Populația raionului Anenii Noi, conform datelor recensământului populației din 2014, era de 78.996 persoane, dintre care 8.100 reprezentau populație urbană și 70.896 populație rurală. În componența raionului Anenii Noi intră 45 de localități.

Ne mîndrim cu unele întreprinderi economice unicat vestite în republica noastră cum ar fi SRL ”Golden Piglet”, SA „Romadon", SRL „Meteor", SA „Cariera Cobusca", cu obiective din industria alimentară, viticultură şi vinificaţie SA „Agrovin Bulboaca", CASTEL MIMI, CAP „Basarabia", SA „Dionysos Mereni",  un loc deosebit îl ocupă UNIVERSALCOOP Anenii Noi şi  SRL „Din-Vest". În arealul ştiinţific republican un loc onorabil îl ocupă Institutul Ştiinţifico-Practic de Biotehnologii şi Medicină Veterinară „Tevit" din s. Maximovca. Raionul este cunoscut în republică, prin tezaurul său istorico-cultural şi anume monumentul lui Ştefan cel Mare, complexul memorial „Cap de pod Şerpeni", ansamblul de dansuri populare „Strămoşeasca".

La originea succeselor obţinute întotdeauna s-a aflat administraţia publică locală, prin reprezentanţii săi aleşi de populaţie, care fac tot posibilul ca raionul Anenii Noi să devină mai atractiv sub aspect investiţional.

Cu înaltă consideraţiune Serghei Rapcea, preşedintele raionului Anenii Noi

Calendar

« December 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Publicitate socială

showshowshowshow

Link-uri oficiale

 

 

Default Theme
Layout Direction
Body
Background Color [r]
Text color [r]
Top
Top Background Image
Background Color [r]
Text color [r]
Bottom
Bottom Background Image
Background Color [r]
Text color [r]