User Registration

or Cancel
Ora: 5:15

Campionii la fotbal au devenit cunoscuți Featured

Campionatul raional de fotbal și-a desemnat campionii. Meciurile finale au avut loc azi, pe stadionul raional din Anenii Noi.
Astfel, echipa ”Goleador” din Bulboaca a devenit campioană a raionului în divizia ”A”, devansând echipele din Sângera și Puhăceni, care s-au clasat, respectiv pe locurile II și III.
În divizia ”B” campioană a devenit echipa ”Anina” din Anenii Noi, urmată de echipele din Telița și Chirca.
Tradițional, cupele, medaliile și diplomele au fost înmânate de președintele raionului, dl Sergiu Rapcea și de președintele federației raionale de profil, dl Vladimir Vizdoagă.
Președintele raionului a anunțat că în anul 2019 stadionul raional va fi completat cu un teren artificial de fotbal, dar și cu iluminat nocturn pentru o mai bună desfășurare a meciurilor sportive.
Octavian Zelinski

Last modified on Saturday, 08 December 2018 12:13
Rate this item
(0 votes)
Read 463 times

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Preşedintele Raionului Anenii Noi

Raionul Anenii Noi este o unitate administrativ-teritorială, situată în centrul Republicii Moldova.

Populația raionului Anenii Noi, conform datelor recensământului populației din 2014, era de 78.996 persoane, dintre care 8.100 reprezentau populație urbană și 70.896 populație rurală. În componența raionului Anenii Noi intră 45 de localități.

Ne mîndrim cu unele întreprinderi economice unicat vestite în republica noastră cum ar fi SRL Floreni, SRL Salamer Com, SRL ”Golden Piglet”, SRL Aviselect,  SRL „Meteor", SA „Cariera Cobusca", cu obiective din industria alimentară, viticultură şi vinificaţie  SRL CASTEL MIMI, CAP „Basarabia", SRL „Carlevana Winery",  un loc deosebit îl ocupă UNIVERSALCOOP Anenii Noi şi  SRL „Din Vest". În arealul ştiinţific republican un loc onorabil îl ocupă Institutul Ştiinţifico-Practic de Biotehnologii şi Medicină Veterinară „Tevit" din s. Maximovca. Raionul este cunoscut în republică, prin tezaurul său istorico-cultural şi anume monumentul lui Ştefan cel Mare, complexul memorial „Cap de pod Şerpeni", ansamblul de dansuri populare „Strămoşeasca".

La originea succeselor obţinute întotdeauna s-a aflat administraţia publică locală, prin reprezentanţii săi aleşi de populaţie, care fac tot posibilul ca raionul Anenii Noi să devină mai atractiv sub aspect investiţional.

Cu înaltă consideraţiune,

ION VICOL,

preşedintele raionului Anenii Noi

 

Calendar

« August 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Publicitate socială

showshowshowshow

Link-uri oficiale

 

 

Default Theme
Layout Direction
Body
Background Color [r]
Text color [r]
Top
Top Background Image
Background Color [r]
Text color [r]
Bottom
Bottom Background Image
Background Color [r]
Text color [r]