User Registration

or Cancel
Ora: 2:21

Importanța protecției datelor cu caracter personal Featured


    Circa 30 de primari și funcționari publici ai administrației publice locale din raionul Anenii Noi au fost instruiți de către reprezentanții Centrului Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal (CNPDCP) în domeniul legislației naționale cu privire la protecția datelor cu caracter personal. 
În cadrul discuțiilor, vorbitorii – Denis Coțofan și Olimpia Rotari, reprezentanți ai direcției juridice a Centrului, au vorbit despre: conceptul de date cu caracter personal, de subiect de date cu caracter personal, principiile de prelucrare corectă a datelor cu caracter personal și interacțiunea dintre legislația națională cu privire la accesul la informație, libertatea de exprimare și Legea privind protecția datelor cu caracter personal.
Instruirea a avut loc la inițiativa Oficiului teritorial Căușeni al Cancelariei de Stat, condus de dna Viorica Costin-Morozan.
Octavian Zelinski

Rate this item
(0 votes)
Read 156 times

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Preşedintele Raionului Anenii Noi

Raionul Anenii Noi este o unitate administrativ-teritorială, situată în centrul Republicii Moldova.

Populația raionului Anenii Noi, conform datelor recensământului populației din 2014, era de 78.996 persoane, dintre care 8.100 reprezentau populație urbană și 70.896 populație rurală. În componența raionului Anenii Noi intră 45 de localități.

Ne mîndrim cu unele întreprinderi economice unicat vestite în republica noastră cum ar fi SRL ”Golden Piglet”, SA „Romadon", SRL „Meteor", SA „Cariera Cobusca", cu obiective din industria alimentară, viticultură şi vinificaţie SA „Agrovin Bulboaca", CASTEL MIMI, CAP „Basarabia", SA „Dionysos Mereni",  un loc deosebit îl ocupă UNIVERSALCOOP Anenii Noi şi  SRL „Din-Vest". În arealul ştiinţific republican un loc onorabil îl ocupă Institutul Ştiinţifico-Practic de Biotehnologii şi Medicină Veterinară „Tevit" din s. Maximovca. Raionul este cunoscut în republică, prin tezaurul său istorico-cultural şi anume monumentul lui Ştefan cel Mare, complexul memorial „Cap de pod Şerpeni", ansamblul de dansuri populare „Strămoşeasca".

La originea succeselor obţinute întotdeauna s-a aflat administraţia publică locală, prin reprezentanţii săi aleşi de populaţie, care fac tot posibilul ca raionul Anenii Noi să devină mai atractiv sub aspect investiţional.

Cu înaltă consideraţiune Serghei Rapcea, preşedintele raionului Anenii Noi

Calendar

« March 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Publicitate socială

showshowshowshow

Link-uri oficiale

 

 

Default Theme
Layout Direction
Body
Background Color [r]
Text color [r]
Top
Top Background Image
Background Color [r]
Text color [r]
Bottom
Bottom Background Image
Background Color [r]
Text color [r]