User Registration

or Cancel
Ora: 8:16

Un eveniment remarcat azi în Anenii Noi cu flori și noi speranțe Featured


Primăvara a adus nu doar soare și flori, dar și un suflu nou de speranță în sufletele viitoarelor mame și a celor muguri – copiii, care urmează să înflorească în familiile locuitorilor din raionul Anenii Noi.
Pentru prima data, una din Secțiile Spitalului raional Anenii Noi a fost renovată totalmente și dotată cu echipament modern. Acest fapt se datorează alocației financiare a Consiliului raional Anenii Noi (valoarea investiției fiind de 1200 mii lei) și a perseverenței Președintelui raionului dl Serghei Rapcea, dar și echipei ce a fost implicată la realizarea acestui proiect, antreprenorul ce a executat lucrările de renovare, Secția Construcții a Aparatului Președintelui raionuluiși a personalului medical din această instituție.
La deschiderea Secției de maternitate după renovare au asistat: conducerea raionului Anenii Noi, consilierii raionali, angajații instituției medico-sanitare, viitoarele mămici . La eveniment a fost prezent dl Alexandru Jizdan, deputat în Parlamentul R.Moldova, recent ales pe circumscripția Anenii Noi.
Toți cei prezenți au avut posibilitatea personal să aprecieze calitatea lucrărilor și nivelul înalt al condițiilor create, având un motiv în plus ca în viitor toți copii din raionul Anenii Noi să e nască în această Secție.

 

Rate this item
(0 votes)
Read 99 times

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Preşedintele Raionului Anenii Noi

Raionul Anenii Noi este o unitate administrativ-teritorială, situată în centrul Republicii Moldova.

Populația raionului Anenii Noi, conform datelor recensământului populației din 2014, era de 78.996 persoane, dintre care 8.100 reprezentau populație urbană și 70.896 populație rurală. În componența raionului Anenii Noi intră 45 de localități.

Ne mîndrim cu unele întreprinderi economice unicat vestite în republica noastră cum ar fi SRL ”Golden Piglet”, SA „Romadon", SRL „Meteor", SA „Cariera Cobusca", cu obiective din industria alimentară, viticultură şi vinificaţie SA „Agrovin Bulboaca", CASTEL MIMI, CAP „Basarabia", SA „Dionysos Mereni",  un loc deosebit îl ocupă UNIVERSALCOOP Anenii Noi şi  SRL „Din-Vest". În arealul ştiinţific republican un loc onorabil îl ocupă Institutul Ştiinţifico-Practic de Biotehnologii şi Medicină Veterinară „Tevit" din s. Maximovca. Raionul este cunoscut în republică, prin tezaurul său istorico-cultural şi anume monumentul lui Ştefan cel Mare, complexul memorial „Cap de pod Şerpeni", ansamblul de dansuri populare „Strămoşeasca".

La originea succeselor obţinute întotdeauna s-a aflat administraţia publică locală, prin reprezentanţii săi aleşi de populaţie, care fac tot posibilul ca raionul Anenii Noi să devină mai atractiv sub aspect investiţional.

Cu înaltă consideraţiune Serghei Rapcea, preşedintele raionului Anenii Noi

Calendar

« January 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Publicitate socială

showshowshowshow

Link-uri oficiale

 

 

Default Theme
Layout Direction
Body
Background Color [r]
Text color [r]
Top
Top Background Image
Background Color [r]
Text color [r]
Bottom
Bottom Background Image
Background Color [r]
Text color [r]