Print this page

Un eveniment remarcat azi în Anenii Noi cu flori și noi speranțe Featured


Primăvara a adus nu doar soare și flori, dar și un suflu nou de speranță în sufletele viitoarelor mame și a celor muguri – copiii, care urmează să înflorească în familiile locuitorilor din raionul Anenii Noi.
Pentru prima data, una din Secțiile Spitalului raional Anenii Noi a fost renovată totalmente și dotată cu echipament modern. Acest fapt se datorează alocației financiare a Consiliului raional Anenii Noi (valoarea investiției fiind de 1200 mii lei) și a perseverenței Președintelui raionului dl Serghei Rapcea, dar și echipei ce a fost implicată la realizarea acestui proiect, antreprenorul ce a executat lucrările de renovare, Secția Construcții a Aparatului Președintelui raionuluiși a personalului medical din această instituție.
La deschiderea Secției de maternitate după renovare au asistat: conducerea raionului Anenii Noi, consilierii raionali, angajații instituției medico-sanitare, viitoarele mămici . La eveniment a fost prezent dl Alexandru Jizdan, deputat în Parlamentul R.Moldova, recent ales pe circumscripția Anenii Noi.
Toți cei prezenți au avut posibilitatea personal să aprecieze calitatea lucrărilor și nivelul înalt al condițiilor create, având un motiv în plus ca în viitor toți copii din raionul Anenii Noi să e nască în această Secție.

 

Rate this item
(0 votes)
Read 129 times
Admin

Latest from Admin