Print this page

Masa Rotundă de lansare a proiectului “Dezvoltarea serviciilor prestate de Centrul de Reabilitare și Integrare Socială Anenii Noi” Featured

La data de 23.04.2019, în incinta Consiliului raional Anenii Noi, a avut loc Masa Rotundă de lansare a proiectului “Dezvoltarea serviciilor prestate de Centrul de Reabilitare și Integrare Socială Anenii Noi”. Implementat de AO Femeie, Speranță, Viitor din resursele acordate de Uniunea Europeană în cadrul Proiectului “Servicii sociale mai bune printr-un parteneriat durabil dintre societatea civilă și guvern”, co-finanțat și implementat de Fundația Soros-Moldova în parteneriat cu Asociația Keystone Moldova și Alianța ONG-urilor active în domeniul Protecției Sociale a Copilului și Familiei la fel Alianța Organizațiilor pentru Persoane cu Disabilități.

Au fost invitați reprezentanți de la DASPF Anenii Noi și Primăria Anenii Noi.
Partenerii programilui: CRIS Anenii Noi și AO Femeie, Speranță, Viitor s.Varnița.
Cu mesaje de salut au venit: dl Serghei Rapcea, președintele raionului Anenii Noi, dl Marco Gemmer, șef Secție Operațiuni din cadrul Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, reprezentanții de la Fundația SOROS Moldova, dna Daniela Leahu, Director de Proiect. Președintate AO Femeie, Speranță, Viitor, s.Varnița, dna Veronica Ștefaniuc, a fost moderatorul activității de lansare. 
Obiectivul de dezvoltare a infrastructurii fizice care se planifică prin realizarea lucrărilor de construcție a anexei la CRIS Anenii Noi  va permite desfășurarea activităților de socializare pentru copii și tineret cu necesități speciale din raionul nostru.

Peste 100 de copii și tineri din diverse grupuri vulnerabile vor putea face sport, desfășura diferite activități educaționale și manifestații artistice în cadrul unei săli multifuncționale. 

 

Last modified on Wednesday, 24 April 2019 12:10
Rate this item
(0 votes)
Read 189 times
Admin

Latest from Admin