User Registration

or Cancel
Ora: 4:08

Ziua Drapelului la Anenii Noi Featured

La data de 26 aprilie 2019 s-a desfășurat în orașul Anenii Noi un eveniment dedicat ”Zilei Drapelului R.Moldova”, la care au asistat cetățeni ai raionului, angajați și elevi din diferite insituții ale raionului. Cu mesaje de felicitare au venit în fața celor prezenți Președintele raionului dl Serghei Rapcea și Primarul orașului dl Veaceslav Bondari.
În mesajul său, domnul președinte a reiterat importanța respectului față de simbolurile statului și necesitatea promovării drapelului de stat ca un element cheie al identificării acestuia. Concomitent a fost anunțat proiectul finanțat personal de dl. S.Rapcea de promovare a drapelului, prin amplasarea în fața  instituțiilor de educație din raion a unui catarg de 12 m pentru arborarea acestuia. 
La fel în cadrul manifestării a fost adus un omagiu participanților la lichidarea consecințelor avariei de la Cernobâl, supravețuitorilor și rudelor celor decedați li s-au acordat ajutor financiar unic.

 

Rate this item
(0 votes)
Read 178 times

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Preşedintele Raionului Anenii Noi

Raionul Anenii Noi este o unitate administrativ-teritorială, situată în centrul Republicii Moldova.

Populația raionului Anenii Noi, conform datelor recensământului populației din 2014, era de 78.996 persoane, dintre care 8.100 reprezentau populație urbană și 70.896 populație rurală. În componența raionului Anenii Noi intră 45 de localități.

Ne mîndrim cu unele întreprinderi economice unicat vestite în republica noastră cum ar fi SRL Floreni, SRL Salamer Com, SRL ”Golden Piglet”, SRL Aviselect,  SRL „Meteor", SA „Cariera Cobusca", cu obiective din industria alimentară, viticultură şi vinificaţie  SRL CASTEL MIMI, CAP „Basarabia", SRL „Carlevana Winery",  un loc deosebit îl ocupă UNIVERSALCOOP Anenii Noi şi  SRL „Din Vest". În arealul ştiinţific republican un loc onorabil îl ocupă Institutul Ştiinţifico-Practic de Biotehnologii şi Medicină Veterinară „Tevit" din s. Maximovca. Raionul este cunoscut în republică, prin tezaurul său istorico-cultural şi anume monumentul lui Ştefan cel Mare, complexul memorial „Cap de pod Şerpeni", ansamblul de dansuri populare „Strămoşeasca".

La originea succeselor obţinute întotdeauna s-a aflat administraţia publică locală, prin reprezentanţii săi aleşi de populaţie, care fac tot posibilul ca raionul Anenii Noi să devină mai atractiv sub aspect investiţional.

Cu înaltă consideraţiune,

ION VICOL,

preşedintele raionului Anenii Noi

 

Calendar

« January 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Publicitate socială

showshowshowshow

Link-uri oficiale

 

 

Default Theme
Layout Direction
Body
Background Color [r]
Text color [r]
Top
Top Background Image
Background Color [r]
Text color [r]
Bottom
Bottom Background Image
Background Color [r]
Text color [r]