User Registration

or Cancel
Ora: 1:22

Renovarea Secției Maternitate a Spitalului raional Anenii Noi continuă Featured


 

La data de 13.05.2019, de către Președintele Consiliului Județean Vaslui dl Dumitru Buzatu și Președintele raionului Anenii Noi dl Serghei Rapcea, a fost semnat acordul de finanțare pentru continuarea proiectului de renovare a Secției Maternitate a Spitalului raional Anenii Noi. Procedura de semnare a avut loc în municipiul Vaslui reședința Județului Vaslui România.
În cadrul ședinței Consiliului Județean Vaslui prin Hotărârea nr. 80 din 23 aprilie 2019 a fost aprobată finanțarea etapei a doua a proiectului de renovare a Secției de internare și sala de nașteri a maternității Spitalului raional Anenii Noi în valoare de 115105,00 Euro. Propunerea înaintată de Președintele raionului Anenii Noi și aprobată de Consiliul raional Anenii Noi prin decizia nr. 01-31 din 07 februarie 2019, ce are ca finalitate asigurarea unei secții renovate și bine dotate, capabile să asigure cele mai bune condiții și servicii medicale de calitate pentru nou-născuți și mamele acestora, aici în orașul Anenii Noi.
Reamintim că Consiliul Județean Vaslui a susținut în 2018, proiectul de finanțare a accesului către Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului raional Anneii Noi în valoare de 22500 Euro. Pentru acest fapt Președintele raionului aduce sincere mulțumiri Județului Vaslui România pentru continuitatea investițiilor în proiecte sociale pentru populația raionului Anenii Noi.

Rate this item
(0 votes)
Read 201 times

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Preşedintele Raionului Anenii Noi

Raionul Anenii Noi este o unitate administrativ-teritorială, situată în centrul Republicii Moldova.

Populația raionului Anenii Noi, conform datelor recensământului populației din 2014, era de 78.996 persoane, dintre care 8.100 reprezentau populație urbană și 70.896 populație rurală. În componența raionului Anenii Noi intră 45 de localități.

Ne mîndrim cu unele întreprinderi economice unicat vestite în republica noastră cum ar fi SRL ”Golden Piglet”, SA „Romadon", SRL „Meteor", SA „Cariera Cobusca", cu obiective din industria alimentară, viticultură şi vinificaţie SA „Agrovin Bulboaca", CASTEL MIMI, CAP „Basarabia", SA „Dionysos Mereni",  un loc deosebit îl ocupă UNIVERSALCOOP Anenii Noi şi  SRL „Din-Vest". În arealul ştiinţific republican un loc onorabil îl ocupă Institutul Ştiinţifico-Practic de Biotehnologii şi Medicină Veterinară „Tevit" din s. Maximovca. Raionul este cunoscut în republică, prin tezaurul său istorico-cultural şi anume monumentul lui Ştefan cel Mare, complexul memorial „Cap de pod Şerpeni", ansamblul de dansuri populare „Strămoşeasca".

La originea succeselor obţinute întotdeauna s-a aflat administraţia publică locală, prin reprezentanţii săi aleşi de populaţie, care fac tot posibilul ca raionul Anenii Noi să devină mai atractiv sub aspect investiţional.

Cu înaltă consideraţiune Serghei Rapcea, preşedintele raionului Anenii Noi

Calendar

« January 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Publicitate socială

showshowshowshow

Link-uri oficiale

 

 

Default Theme
Layout Direction
Body
Background Color [r]
Text color [r]
Top
Top Background Image
Background Color [r]
Text color [r]
Bottom
Bottom Background Image
Background Color [r]
Text color [r]