User Registration

or Cancel
Ora: 2:57

O delegație din Anenii Noi s-a aflat timp de câteva zile la Giurgiu, România. delegaţia a inclus pe: Alexandru Barbăroșie - președintele raionului Anenii Noi, vicepreședintele, Natalia Procopii-Scobioală, secretarul Petru Boicu și șeful serviciului juridic, Dmitrii Ciur.

Delegaţia s-a aflat la Giurgiu la invitația președintelui Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina. Aceasta, după ce anul trecut, o delegație a instituției giurgiuvene menționate a fost în vizită la noi, pentru a semna o Înțelegere de Cooperare.

Published in Evenimente

3 centre de resurse pentru tineret vor fi inaugurate în scurt timp în raionul Anenii Noi. Un acord în acest sens a fost semnat de conducerea raionului şi ministerul de profil.

Astfel, în Mereni, Varniţa şi Speia vor fi amenajate centre, care vor fi dotate cu mobilier, calculatoare, laptopuri, imprimante şi alte bunuri necesare.

Published in Diverse

În incinta Bibliotecii Publice Raionale a avut loc prima sesiune a Serviciului Modern „Tânărul foto-jurnalist de succes”, serviciu destinat celor ce doresc să însuşească arta fotografiei. Participantele au făcut cunoştinţă despre domeniul de activitate jurnalism. Au vizionat un reportaj despre jurnalişti şi au încercat să pună în practică cele învăţate. Jurnalismul este o meserie frumoasă, ce foloseşte societăţii, informând-o corect şi oferind oamenilor libertatea cunoaşterii,

Cor. nostru, adevarul.pro

Published in Cultură/Educaţie

Circa 30 de antreprenori şi contabili din raion au beneficiat timp de 2 zile de un training complex în domeniul contabilităţii.

Trainingul, desfăşurat de Organizaţia pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici şi Miijlocii (ODIMM), de pe lângă ministerul economiei, în parteneriat cu secţia economie a consiliului raional, i-a adunat pe cei interesaţi de modificările produse în legislaţia naţională în domeniu.

Published in Diverse

Preşedintele Raionului Anenii Noi

Raionul Anenii Noi este o unitate administrativ-teritorială, situată în centrul Republicii Moldova.

Populația raionului Anenii Noi, conform datelor recensământului populației din 2014, era de 78.996 persoane, dintre care 8.100 reprezentau populație urbană și 70.896 populație rurală. În componența raionului Anenii Noi intră 45 de localități.

Ne mîndrim cu unele întreprinderi economice unicat vestite în republica noastră cum ar fi SRL ”Golden Piglet”, SA „Romadon", SRL „Meteor", SA „Cariera Cobusca", cu obiective din industria alimentară, viticultură şi vinificaţie SA „Agrovin Bulboaca", CASTEL MIMI, CAP „Basarabia", SA „Dionysos Mereni",  un loc deosebit îl ocupă UNIVERSALCOOP Anenii Noi şi  SRL „Din-Vest". În arealul ştiinţific republican un loc onorabil îl ocupă Institutul Ştiinţifico-Practic de Biotehnologii şi Medicină Veterinară „Tevit" din s. Maximovca. Raionul este cunoscut în republică, prin tezaurul său istorico-cultural şi anume monumentul lui Ştefan cel Mare, complexul memorial „Cap de pod Şerpeni", ansamblul de dansuri populare „Strămoşeasca".

La originea succeselor obţinute întotdeauna s-a aflat administraţia publică locală, prin reprezentanţii săi aleşi de populaţie, care fac tot posibilul ca raionul Anenii Noi să devină mai atractiv sub aspect investiţional.

Cu înaltă consideraţiune Serghei Rapcea, preşedintele raionului Anenii Noi

Calendar

« November 2017 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Publicitate socială

showshowshowshow

Link-uri oficiale

 

 

Default Theme
Layout Direction
Body
Background Color [r]
Text color [r]
Top
Top Background Image
Background Color [r]
Text color [r]
Bottom
Bottom Background Image
Background Color [r]
Text color [r]