User Registration

or Cancel
Ora: 2:58
Friday, 01 December 2017 09:01

GRANTURI PENTRU TINERII ANTREPRENORI

 

GRANTURI PENTRU TINERII ANTREPRENORI

Activitățile destinate tinerilor antreprenori au fost lansate în anul 2015 și sunt disponibile pînă la 30 iunie 2018, 15 mai 2018 - termenul limită de depunere a documentelor.

Tinerii antreprenori din mediul rural pot beneficia de următoarele caregorii de granturi:

Grant pentru stimularea investițiilor în lanțurile valorice susținute în cadrul Programelor IFAD

http://www.ifad.md/files/filemanager/image/pdf_logo.jpg Condiții de finanțare

    http://www.ifad.md/files/filemanager/image/word_icon_256x256.png Anexe

Grant (cu porțiune de credit) pentru dezvoltarea afacerilor agricole și neagricole în mediul rural

    Condiții de finanțare

Grant pentru rambursarea cheltuielilor aferente activităților de promovare a companiilor finanțate în cadrul programelor IFAD V și IFAD VI

http://www.ifad.md/files/filemanager/image/pdf_logo.jpgCondiții de finanțare

    http://www.ifad.md/files/filemanager/image/word_icon_256x256.png Anexe

 


În conformitate cu Acordul de Co-Finanţare din 29 septembrie 2014, semnat între Republica Moldova şi Fondul Internaţional pentru Dezvoltarea Agriculturii, Guvernul Regatului Danemarcei a acceptat de a co-finanţa 
Programul Rural de Reziliență Economico-Climatică Incluzivă (IFAD VI) cu un grant în valoare de 28.571.400 DKK (5,27 milioane USD), destinate finanţării tinerilor antreprenori din mediul rural și acordarea asistenței tehnice pentru dezvoltarea afacerii. 

Tinerii antreprenori potențiali beneficiari de granturi în cadrul Programului IFAD VI pot beneficia de asistență la completarea formularului pentru solicitarea granturilor și pregătirea dosarului de aplicare

În cadrul Programului Rural de Reziliență Economico-Climatică Incluzivă (IFAD VI) au fost acreditate 8 companii pentru acordarea tinerilor antreprenori următoarelor tipuri de asistență:

  • la pregătirea dosarului de aplicare pentru obținerea creditelor cu element de grant prin intermediul băncilor partenere la PRRECI;
  • de asistență și suport a tinerilor antreprenori la completarea formularului de aplicare pentru obținerea granturilor, în scopul stimulării investițiilor aferente lanțurilor valorice susținute de UCIP-IFAD;
  • de asistență și suport a tinerilor antreprenori, beneficiari de grant, la completarea formularului de aplicare pentru obținerea granturilor, în scopul rambursării cheltuielilor eligibile, aferente activităților de promovare a companiei și produselor.

 

 

 

 

 

 

 

Lista companiilor acreditate:

Denumirea companiei

Telefon de contact

Business Inteligent Services & Centrul de Dezvoltare Economică Rurală ”Promo-Terra”

022 22 87 01

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova

022 23 79 76

Centrul de Business din Cahul

0299 21 4 13

Centrul de Consultanță în Afaceri

022 21 00 89

Centrul Informațional Agricol

022 22 71 17

FNAM AGROinform

022 23 56 98

Inspiro Consulting

022 54 57 33

Mega

022 31 73 70

 !!! IMPORTANT !!!

Tenerii pot beneficia de instruiri și de asistență tehnică la elaborarea Planului de afaceri (lista companiilor acreditate este disponibilă aici). 

 

Toți cei care doresc să deschidă o afacere sau să o dezvolte pe cea existentă, pot accesa ghidurile elaborate în cadrul Programului Rural de Reziliență Economico-Climatică Incluzivă (IFAD VI) disponibile aici.

Published in Actual

Preşedintele Raionului Anenii Noi

Raionul Anenii Noi este o unitate administrativ-teritorială, situată în centrul Republicii Moldova.

Populația raionului Anenii Noi, conform datelor recensământului populației din 2014, era de 78.996 persoane, dintre care 8.100 reprezentau populație urbană și 70.896 populație rurală. În componența raionului Anenii Noi intră 45 de localități.

Ne mîndrim cu unele întreprinderi economice unicat vestite în republica noastră cum ar fi SRL ”Golden Piglet”, SA „Romadon", SRL „Meteor", SA „Cariera Cobusca", cu obiective din industria alimentară, viticultură şi vinificaţie SA „Agrovin Bulboaca", CASTEL MIMI, CAP „Basarabia", SA „Dionysos Mereni",  un loc deosebit îl ocupă UNIVERSALCOOP Anenii Noi şi  SRL „Din-Vest". În arealul ştiinţific republican un loc onorabil îl ocupă Institutul Ştiinţifico-Practic de Biotehnologii şi Medicină Veterinară „Tevit" din s. Maximovca. Raionul este cunoscut în republică, prin tezaurul său istorico-cultural şi anume monumentul lui Ştefan cel Mare, complexul memorial „Cap de pod Şerpeni", ansamblul de dansuri populare „Strămoşeasca".

La originea succeselor obţinute întotdeauna s-a aflat administraţia publică locală, prin reprezentanţii săi aleşi de populaţie, care fac tot posibilul ca raionul Anenii Noi să devină mai atractiv sub aspect investiţional.

Cu înaltă consideraţiune Serghei Rapcea, preşedintele raionului Anenii Noi

Calendar

« December 2017 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Publicitate socială

showshowshowshow

Link-uri oficiale

 

 

Default Theme
Layout Direction
Body
Background Color [r]
Text color [r]
Top
Top Background Image
Background Color [r]
Text color [r]
Bottom
Bottom Background Image
Background Color [r]
Text color [r]