User Registration

or Cancel
Ora: 2:57

Patru copii – 3 fraţi şi o soră - de 8, 10, 12 şi 13 ani sunt educaţi de 6 ani în familia Larisei şi lui Vitalie Secară din Hârbovăţ, Anenii Noi.

Iniţial a fost adoptat doar unul din ei, Andrei, care are acum 10 ani, după care familia Larisei şi a lui Vitalie a crescut cu încă 3 copii, integraţi în serviciul de asistenţă parentală profesionistă.

„Nu am putut rezista şi i-am luat pe toţi în familie”, a declarat pentru noi doamna Larisa.

Published in Social

Cei mai activi tineri din raion au fost premiaţi pe 1 decembrie de consiliul raional şi asociaţia de tineret „Şansa” cu premii băneşti importante, diplome şi trofee.

În conformitate cu politica de tineret adoptată pentru anul 2017 de consiliul raional şi susţinută de preşedintele raionului Alexandru Barbăroşie, executivul raional a avut drept priorităţi menţionarea şi stimularea tinerilor activi în diferite domenii – de la afaceri şi până la arhitectură sau voluntariat.

Published in Cultură/Educaţie

Preşedintele Raionului Anenii Noi

Raionul Anenii Noi este o unitate administrativ-teritorială, situată în centrul Republicii Moldova.

Populația raionului Anenii Noi, conform datelor recensământului populației din 2014, era de 78.996 persoane, dintre care 8.100 reprezentau populație urbană și 70.896 populație rurală. În componența raionului Anenii Noi intră 45 de localități.

Ne mîndrim cu unele întreprinderi economice unicat vestite în republica noastră cum ar fi SRL ”Golden Piglet”, SA „Romadon", SRL „Meteor", SA „Cariera Cobusca", cu obiective din industria alimentară, viticultură şi vinificaţie SA „Agrovin Bulboaca", CASTEL MIMI, CAP „Basarabia", SA „Dionysos Mereni",  un loc deosebit îl ocupă UNIVERSALCOOP Anenii Noi şi  SRL „Din-Vest". În arealul ştiinţific republican un loc onorabil îl ocupă Institutul Ştiinţifico-Practic de Biotehnologii şi Medicină Veterinară „Tevit" din s. Maximovca. Raionul este cunoscut în republică, prin tezaurul său istorico-cultural şi anume monumentul lui Ştefan cel Mare, complexul memorial „Cap de pod Şerpeni", ansamblul de dansuri populare „Strămoşeasca".

La originea succeselor obţinute întotdeauna s-a aflat administraţia publică locală, prin reprezentanţii săi aleşi de populaţie, care fac tot posibilul ca raionul Anenii Noi să devină mai atractiv sub aspect investiţional.

Cu înaltă consideraţiune Serghei Rapcea, preşedintele raionului Anenii Noi

Calendar

« December 2017 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Publicitate socială

showshowshowshow

Link-uri oficiale

 

 

Default Theme
Layout Direction
Body
Background Color [r]
Text color [r]
Top
Top Background Image
Background Color [r]
Text color [r]
Bottom
Bottom Background Image
Background Color [r]
Text color [r]