User Registration

or Cancel
Ora: 4:24

Recent a fost desemnat cel mai bun contribuabil al anului care a trecut. Comisia de specialitate, formată din reprezentanţi ai consiliul raional şi instituţiilor desconcentrate a selectat în calitate de laureaţi 24 de agenţi economici, care, per total, contribuie cu 53% din impozitele vărsate de raion în bugetul publica naţional.

Diplomele şi trofeele au fost înmânate de preşedintele raionului, Alexandru Barbăroşie, precum şi de cei 2 vicepreşedinţi: Vladimir Vizdoagă şi Natalia Procopii-Scobioală.

Published in Economic
Monday, 15 May 2017 13:25

Anunt

A N U N Ţ

 

 

Marţi, 16 mai 2017, cu începere de la orele 1000

dl Dorin ANDROS,

secretar de Stat, Ministerul dezvoltării regionale şi construcţiilor

va desfăşura audienţa cetăţenilor în incinta sediului

Consiliului raional Anenii Noi (or.Anenii Noi, Piaţa 31 August nr.4,

etajul III, sala mică de şedinţe).

Published in Actual

La 8 mai curent,  orașul Anenii Noi a găzduit Festivalul tranfrontalier al Fanfarelor - „Răsună fanfare fără hotare”. La activitatea culturală de excepţie au participat 13 fanfare din Republica Moldova.

Fanfarele au fost susținute de către reprezentanții Consiliului raional – preşedintele Alexandru Barbăroşie, vicepreşedintele Natalia Procopii-Scobioală, dar şi de și directorul festivalului, șef Sectie Cultură şi Turism din raionul Anenii Noi, artist al poporului Vasile Moroșanu. Oaspeții de onoare au rămas plăcut impresionați de talentul artiștilor.

Published in Cultură/Educaţie

Pentru o zi satul Mereni din raionul Anenii Noi a devenit o adevărată capitală a folclorului românesc. Pe scena casei de cultură din localitate s-au perindat 18 ansambluri folclorice din România şi Republica Moldova, dar şi solişti din ambele state, predominant tineri, şi-au dat întâlnire la Mereni pentru a prezenta tradiţiile specifice regiunilor din care vin.

Published in Cultură/Educaţie

Serviciul tineret și sport al Consiliului raional și-a propus să promoveze în rândul tinerilor, pe toată durata anului 2017, ideea de integrare europeană a Republicii Moldova, dar și Uniunea Europeană în general.

Published in Evenimente
Monday, 15 May 2017 11:02

TVC-ul ajuns la al XI-lea sezon!

Concursul raional de umor TVC 2017 s-a desfăşurat în perioada 29-30 aprilie în casa raională de cultură. În cadrul ediţiei a unsprezecea jubiliară a concursului au participat 6 echipe de la instituţiile de învăţământ din raion.

Published in Diverse
Monday, 15 May 2017 10:56

X-Factor Varnița la a III-a ediție!

A venit și ziua în care anunțăm rezultatele concursului muzical ”X Factor”. Concursul este la a III-a ediție și se bucură de o popularitate mare. Au fost înregistrați peste 250 de oaspeți și suporteri din diferite raioane (Anenii Noi, Sângerei, Chișinău, Basarabeasca, Bender).

Published in Cultură/Educaţie

La Varnița s-a încheiat Turneul Internațional la Box, în cadrul căruia au participat cca. 140 de pugiliști din Republica Moldova, inclusiv regiunea transnistreană, România și Ucraina. În finală au boxat 25 perechi de pugiliști și s-au clasat pe locurile I, II și III, după cum urmează:

Published in Social

Preşedintele Raionului Anenii Noi

                                                                              

Raionul Anenii Noi este o unitate administrativ-teritorială situată în centrul Republicii Moldova. 

    “Au trecut 74 de ani din ziua formării, iar prezentul aduce cu sine transformări majore. Fiecare cetăţean îşi ,realizează potenţialul său în serviciul societăţii şi are rolul său în dezvoltarea raionului“ 

     Ne mîndrim cu unele întreprinderi economice unicat vestite în republica noastră cum ar fi SA„Romadon", SRL „Meteor", SA„Cariera Cobusca", cu obiective din industria alimentară, viticultură şi vinifi-caţie SA„Agrovin Bulboaca", CAP „Basarabia", SA „Dionysos Me-reni",  un loc deosebit îl ocupă UNIVER-SALCOOP Anenii Noi şi  SRL „Din-Vest". În arealul ştiinţific republican un loc onorabil îl ocupă Institutul Ştiinţifico-Practic de Biotehnologii şi Medicină Veterinară „Tevit" din s. Maximovca. Raionul este cunoscut în republică, prin tezaurul său istorico-cultural şi anume monumentul lui Ştefan cel Mare, complexul memorial „Cap de pod Şerpeni", ansamblul de dansuri populare „Strămoşească".

    La originea succeselor obţinute totdeauna s-a aflat administraţia publică locală prin reprezentanţii săi aleşi de populaţie, care fac tot posibilul, ca raionul Anenii Noi să devină mai atractiv sub aspect investiţional.

  Cu înalta consideraţiune Barbăroşie Alexandru preşedintele raionului Anenii Noi.

Calendar

« May 2017 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Publicitate socială

showshowshowshow

Link-uri oficiale

 

 

Default Theme
Layout Direction
Body
Background Color [r]
Text color [r]
Top
Top Background Image
Background Color [r]
Text color [r]
Bottom
Bottom Background Image
Background Color [r]
Text color [r]