User Registration

or Cancel
Ora: 10:09

Președintele raionului dl Serghei Rapcea a venit cu un mesaj de felicitare și un set de mănuși și accesorii pentru tinerii boxeri din satul Varnița. Recent discipolul dlui Tudor Cara, antrenorul echipei, a ocupat loc pe piedestalul campionilor la Campionatul European de juniori care sa desfășurat în Federația Rusia. Rezultatul remarcabil al pugilistului Țaranu Mihail a fost posibil prin muncă asiduă și dedicație. ”Succese mari în cariera sportivă și un viitor strălucit în lumea sportului mare, important ca respectul să prevaleze orgoliile” au fost cuvintele adresate tuturor discipolilor clubului de box.

Published in Evenimente
Saturday, 20 October 2018 05:58

Cea de a doua zi a lucrărilor de amenajare

Cea de a doua zi a lucrărilor de amenajare a scuarului din preajma clădirii, a fost cu mult spor. Colegii din consiliul raional au muncit cu dăruire, dovadă fiind rezultatele care au fost atinse astăzi. Astăzi am pregătit terenul pentru viitoarea amenajare și am curățat curtea interioară, care urmează să fie și ea reparată. Cu efort, dăruire și perseverență vom reuși.

 

Published in Social

Preşedintele Raionului Anenii Noi

Raionul Anenii Noi este o unitate administrativ-teritorială, situată în centrul Republicii Moldova.

Populația raionului Anenii Noi, conform datelor recensământului populației din 2014, era de 78.996 persoane, dintre care 8.100 reprezentau populație urbană și 70.896 populație rurală. În componența raionului Anenii Noi intră 45 de localități.

Ne mîndrim cu unele întreprinderi economice unicat vestite în republica noastră cum ar fi SRL Floreni, SRL Salamer Com, SRL ”Golden Piglet”, SRL Aviselect,  SRL „Meteor", SA „Cariera Cobusca", cu obiective din industria alimentară, viticultură şi vinificaţie  SRL CASTEL MIMI, CAP „Basarabia", SRL „Carlevana Winery",  un loc deosebit îl ocupă UNIVERSALCOOP Anenii Noi şi  SRL „Din Vest". În arealul ştiinţific republican un loc onorabil îl ocupă Institutul Ştiinţifico-Practic de Biotehnologii şi Medicină Veterinară „Tevit" din s. Maximovca. Raionul este cunoscut în republică, prin tezaurul său istorico-cultural şi anume monumentul lui Ştefan cel Mare, complexul memorial „Cap de pod Şerpeni", ansamblul de dansuri populare „Strămoşeasca".

La originea succeselor obţinute întotdeauna s-a aflat administraţia publică locală, prin reprezentanţii săi aleşi de populaţie, care fac tot posibilul ca raionul Anenii Noi să devină mai atractiv sub aspect investiţional.

Cu înaltă consideraţiune,

ION VICOL,

preşedintele raionului Anenii Noi

 

Calendar

« October 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Publicitate socială

showshowshowshow

Link-uri oficiale

 

 

Default Theme
Layout Direction
Body
Background Color [r]
Text color [r]
Top
Top Background Image
Background Color [r]
Text color [r]
Bottom
Bottom Background Image
Background Color [r]
Text color [r]