User Registration

or Cancel
Ora: 4:33
Wednesday, 24 October 2018 11:48

Şedința Euroregiunii Siret-Prut-Nistru

Președintele raionului Anenii Noi, dl Sergiu Rapcea, a participat ieri, 23 octombrie, la ședința Euroregiunii Siret-Prut-Nistru, în cadrul căreia au fost discutate oportunități de finanțare a proiectelor de dezvoltare, inclusiv pentru regiunea noastră.

Published in Evenimente

”E preferabil să investim în sport și în modul sănătos de viață!”
Opinia a fost expusă în contextul campaniei de identificare a problemelor cu care se confruntă sportul în raion, dar și a identificării de soluții pentru rezolvarea acestor probleme.
”Avem sportivi buni în raion, în special la caiac-canoe, box, fotbal, lupte libere, gimanstică. Ei trebuie cunoscuți și ajutați”
În acest context, reieșind din faptul că în prezent este în toi procesul de elaborare a bugetului pentru anul 2019, președitele raionului a solicitat tuturor antrenorilor să intervină cu propuneri și demersuri pentru anul viitor.
”E preferabil să investim în sport și în modul sănătos de viață!” Această opinie a președintelui raionului, expusă în cadrul întâlnirii cu antrenorii secțiilor sportive din raion, a fost susținută de toți cei prezenți.
CR Anenii Noi

Published in Social

Prefigurând ședința de guvern, care va avea loc vineri, 26 octombrie, la Anenii Noi, primarii, împreună cu președintele raionului Anenii Noi, identifică cele mai importante probleme ale localităților, pentru a le propune guvernului spre soluționare.

 

Published in Social

Preşedintele Raionului Anenii Noi

Raionul Anenii Noi este o unitate administrativ-teritorială, situată în centrul Republicii Moldova.

Populația raionului Anenii Noi, conform datelor recensământului populației din 2014, era de 78.996 persoane, dintre care 8.100 reprezentau populație urbană și 70.896 populație rurală. În componența raionului Anenii Noi intră 45 de localități.

Ne mîndrim cu unele întreprinderi economice unicat vestite în republica noastră cum ar fi SRL ”Golden Piglet”, SA „Romadon", SRL „Meteor", SA „Cariera Cobusca", cu obiective din industria alimentară, viticultură şi vinificaţie SA „Agrovin Bulboaca", CASTEL MIMI, CAP „Basarabia", SA „Dionysos Mereni",  un loc deosebit îl ocupă UNIVERSALCOOP Anenii Noi şi  SRL „Din-Vest". În arealul ştiinţific republican un loc onorabil îl ocupă Institutul Ştiinţifico-Practic de Biotehnologii şi Medicină Veterinară „Tevit" din s. Maximovca. Raionul este cunoscut în republică, prin tezaurul său istorico-cultural şi anume monumentul lui Ştefan cel Mare, complexul memorial „Cap de pod Şerpeni", ansamblul de dansuri populare „Strămoşeasca".

La originea succeselor obţinute întotdeauna s-a aflat administraţia publică locală, prin reprezentanţii săi aleşi de populaţie, care fac tot posibilul ca raionul Anenii Noi să devină mai atractiv sub aspect investiţional.

Cu înaltă consideraţiune Serghei Rapcea, preşedintele raionului Anenii Noi

Calendar

« October 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Publicitate socială

showshowshowshow

Link-uri oficiale

 

 

Default Theme
Layout Direction
Body
Background Color [r]
Text color [r]
Top
Top Background Image
Background Color [r]
Text color [r]
Bottom
Bottom Background Image
Background Color [r]
Text color [r]