User Registration

or Cancel
Ora: 7:17

Consiliul raional Anenii Noi.

 

www.facebook.com/ParliamentRM/videos/200552804190717/UzpfSTY5ODg1MjYxMDMwNDI4Mzo5OTY1MzY5MzcyMDI1MTQ/

Published in Actual


La inițiativa Președintelui raionului Anenii Noi dl Serghei Rapcea în sala mică a consiliului a avut loc întrunirea medicilor de familie cu raprezentantul Ministrului Sănătății dna Tatiana Zatîc șefa Direcției Asistență Medicală Primară, Urgentă și Comunitară.
În cadrul ședinței a fost expus conceptul asigurării cu servicii medicale cetățenii, în contextul reformării asistenței medicale primare și deschiderea autorităților centrale de a motiva medicii de familie să desfășoare activitatea conform noilor practici.
În schimbul de întrebări răspunsuri care a urmat au fost clarificate toate aspectele ce țin de implementarea cu succes a reformei astfel ca să poată beneficia de ea cetățenii.

 

Published in Social
Monday, 26 November 2018 07:21

Campionii la fotbal au devenit cunoscuți

Campionatul raional de fotbal și-a desemnat campionii. Meciurile finale au avut loc azi, pe stadionul raional din Anenii Noi.
Astfel, echipa ”Goleador” din Bulboaca a devenit campioană a raionului în divizia ”A”, devansând echipele din Sângera și Puhăceni, care s-au clasat, respectiv pe locurile II și III.
În divizia ”B” campioană a devenit echipa ”Anina” din Anenii Noi, urmată de echipele din Telița și Chirca.
Tradițional, cupele, medaliile și diplomele au fost înmânate de președintele raionului, dl Sergiu Rapcea și de președintele federației raionale de profil, dl Vladimir Vizdoagă.
Președintele raionului a anunțat că în anul 2019 stadionul raional va fi completat cu un teren artificial de fotbal, dar și cu iluminat nocturn pentru o mai bună desfășurare a meciurilor sportive.
Octavian Zelinski

Published in Diverse

Preşedintele Raionului Anenii Noi

Raionul Anenii Noi este o unitate administrativ-teritorială, situată în centrul Republicii Moldova.

Populația raionului Anenii Noi, conform datelor recensământului populației din 2014, era de 78.996 persoane, dintre care 8.100 reprezentau populație urbană și 70.896 populație rurală. În componența raionului Anenii Noi intră 45 de localități.

Ne mîndrim cu unele întreprinderi economice unicat vestite în republica noastră cum ar fi SRL Floreni, SRL Salamer Com, SRL ”Golden Piglet”, SRL Aviselect,  SRL „Meteor", SA „Cariera Cobusca", cu obiective din industria alimentară, viticultură şi vinificaţie  SRL CASTEL MIMI, CAP „Basarabia", SRL „Carlevana Winery",  un loc deosebit îl ocupă UNIVERSALCOOP Anenii Noi şi  SRL „Din Vest". În arealul ştiinţific republican un loc onorabil îl ocupă Institutul Ştiinţifico-Practic de Biotehnologii şi Medicină Veterinară „Tevit" din s. Maximovca. Raionul este cunoscut în republică, prin tezaurul său istorico-cultural şi anume monumentul lui Ştefan cel Mare, complexul memorial „Cap de pod Şerpeni", ansamblul de dansuri populare „Strămoşeasca".

La originea succeselor obţinute întotdeauna s-a aflat administraţia publică locală, prin reprezentanţii săi aleşi de populaţie, care fac tot posibilul ca raionul Anenii Noi să devină mai atractiv sub aspect investiţional.

Cu înaltă consideraţiune,

ION VICOL,

preşedintele raionului Anenii Noi

 

Calendar

« November 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Publicitate socială

showshowshowshow

Link-uri oficiale

 

 

Default Theme
Layout Direction
Body
Background Color [r]
Text color [r]
Top
Top Background Image
Background Color [r]
Text color [r]
Bottom
Bottom Background Image
Background Color [r]
Text color [r]