User Registration

or Cancel
Ora: 9:57

La data de 23.04.2019, în incinta Consiliului raional Anenii Noi, a avut loc Masa Rotundă de lansare a proiectului “Dezvoltarea serviciilor prestate de Centrul de Reabilitare și Integrare Socială Anenii Noi”. Implementat de AO Femeie, Speranță, Viitor din resursele acordate de Uniunea Europeană în cadrul Proiectului “Servicii sociale mai bune printr-un parteneriat durabil dintre societatea civilă și guvern”, co-finanțat și implementat de Fundația Soros-Moldova în parteneriat cu Asociația Keystone Moldova și Alianța ONG-urilor active în domeniul Protecției Sociale a Copilului și Familiei la fel Alianța Organizațiilor pentru Persoane cu Disabilități.

Au fost invitați reprezentanți de la DASPF Anenii Noi și Primăria Anenii Noi.
Partenerii programilui: CRIS Anenii Noi și AO Femeie, Speranță, Viitor s.Varnița.
Cu mesaje de salut au venit: dl Serghei Rapcea, președintele raionului Anenii Noi, dl Marco Gemmer, șef Secție Operațiuni din cadrul Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, reprezentanții de la Fundația SOROS Moldova, dna Daniela Leahu, Director de Proiect. Președintate AO Femeie, Speranță, Viitor, s.Varnița, dna Veronica Ștefaniuc, a fost moderatorul activității de lansare. 
Obiectivul de dezvoltare a infrastructurii fizice care se planifică prin realizarea lucrărilor de construcție a anexei la CRIS Anenii Noi  va permite desfășurarea activităților de socializare pentru copii și tineret cu necesități speciale din raionul nostru.

Peste 100 de copii și tineri din diverse grupuri vulnerabile vor putea face sport, desfășura diferite activități educaționale și manifestații artistice în cadrul unei săli multifuncționale. 

 

Published in Social

Preşedintele Raionului Anenii Noi

Raionul Anenii Noi este o unitate administrativ-teritorială, situată în centrul Republicii Moldova.

Populația raionului Anenii Noi, conform datelor recensământului populației din 2014, era de 78.996 persoane, dintre care 8.100 reprezentau populație urbană și 70.896 populație rurală. În componența raionului Anenii Noi intră 45 de localități.

Ne mîndrim cu unele întreprinderi economice unicat vestite în republica noastră cum ar fi SRL Floreni, SRL Salamer Com, SRL ”Golden Piglet”, SRL Aviselect,  SRL „Meteor", SA „Cariera Cobusca", cu obiective din industria alimentară, viticultură şi vinificaţie  SRL CASTEL MIMI, CAP „Basarabia", SRL „Carlevana Winery",  un loc deosebit îl ocupă UNIVERSALCOOP Anenii Noi şi  SRL „Din Vest". În arealul ştiinţific republican un loc onorabil îl ocupă Institutul Ştiinţifico-Practic de Biotehnologii şi Medicină Veterinară „Tevit" din s. Maximovca. Raionul este cunoscut în republică, prin tezaurul său istorico-cultural şi anume monumentul lui Ştefan cel Mare, complexul memorial „Cap de pod Şerpeni", ansamblul de dansuri populare „Strămoşeasca".

La originea succeselor obţinute întotdeauna s-a aflat administraţia publică locală, prin reprezentanţii săi aleşi de populaţie, care fac tot posibilul ca raionul Anenii Noi să devină mai atractiv sub aspect investiţional.

Cu înaltă consideraţiune,

ION VICOL,

preşedintele raionului Anenii Noi

 

Calendar

« April 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Publicitate socială

showshowshowshow

Link-uri oficiale

 

 

Default Theme
Layout Direction
Body
Background Color [r]
Text color [r]
Top
Top Background Image
Background Color [r]
Text color [r]
Bottom
Bottom Background Image
Background Color [r]
Text color [r]