User Registration

or Cancel
Ora: 10:11
Monday, 27 May 2019 13:44

Festivalul Cărnii 2019 Anenii Noi

Weekend cu miros de porc la rotisor şi grătare încinse la Anenii Noi, unde s-a desfăşurat  în premieră Festivalul Cărnii la data de 25 mai 2019.  Evenimentul a adunat sute de localnici, dar și oaspeți din mai multe regiuni. Organizatorii le-au pregătit vizitatorilor şi un concert de excepţie, dar și un show cu avioane. 

Porcii au fost gătiţi pe un rotisor imens adus din România. Bucătarii au venit de la patru dimineaţa ca să reuşească cu bucatele până la deschiderea festivalului.
La eveniment au fost prezenți și meșteri populari. Evenimentul a fost pe placul vizitatorilor.
La sărbătoare a fost prezent  dlAlexandru Jizdan,  deputatul democrat , care este originar din raionul Anenii Noi.

Evenimentul a culminat cu un concert de excepţie. Pe scenă a urcat orchestra fraților Advahov, Zinaida Julea, dar și tineri interpreți din raion.

Informație preluată de la Prime.md

 

https://www.prime.md/ro/weekend-cu-miros-de-porc-la-rotisor-si-gratare-incinse-la-anenii-noi_92039.html

Published in Evenimente

Preşedintele Raionului Anenii Noi

Raionul Anenii Noi este o unitate administrativ-teritorială, situată în centrul Republicii Moldova.

Populația raionului Anenii Noi, conform datelor recensământului populației din 2014, era de 78.996 persoane, dintre care 8.100 reprezentau populație urbană și 70.896 populație rurală. În componența raionului Anenii Noi intră 45 de localități.

Ne mîndrim cu unele întreprinderi economice unicat vestite în republica noastră cum ar fi SRL Floreni, SRL Salamer Com, SRL ”Golden Piglet”, SRL Aviselect,  SRL „Meteor", SA „Cariera Cobusca", cu obiective din industria alimentară, viticultură şi vinificaţie  SRL CASTEL MIMI, CAP „Basarabia", SRL „Carlevana Winery",  un loc deosebit îl ocupă UNIVERSALCOOP Anenii Noi şi  SRL „Din Vest". În arealul ştiinţific republican un loc onorabil îl ocupă Institutul Ştiinţifico-Practic de Biotehnologii şi Medicină Veterinară „Tevit" din s. Maximovca. Raionul este cunoscut în republică, prin tezaurul său istorico-cultural şi anume monumentul lui Ştefan cel Mare, complexul memorial „Cap de pod Şerpeni", ansamblul de dansuri populare „Strămoşeasca".

La originea succeselor obţinute întotdeauna s-a aflat administraţia publică locală, prin reprezentanţii săi aleşi de populaţie, care fac tot posibilul ca raionul Anenii Noi să devină mai atractiv sub aspect investiţional.

Cu înaltă consideraţiune,

ION VICOL,

preşedintele raionului Anenii Noi

 

Calendar

« May 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Publicitate socială

showshowshowshow

Link-uri oficiale

 

 

Default Theme
Layout Direction
Body
Background Color [r]
Text color [r]
Top
Top Background Image
Background Color [r]
Text color [r]
Bottom
Bottom Background Image
Background Color [r]
Text color [r]