User Registration

or Cancel
Ora: 1:27

 

Într-o vizită de lucru în teritoriu astăzi, 14 februarie 2020 a fost  dlui Serghei Pușcuță, viceprim – ministru, Ministru al Finanţelor. La întîlnirea cu ministrul au participat: conducerea raionului, primarii, şefii direcţiilor, secţiilor, serviciilor subordonate Consiliului raional, şefii serviciilor desconcentrate din teritoriu, agenţii economici, cetăţenii  raionului. 

În discursul său dl S.Pușcuță a menționat priorităţile Guvernului Republicii Moldova şi Ministerului  de Finanţe pentru perioada de activitate a anului 2020. La fel a avut o întrevedere cu colaboratorii Direcţiei Finanţe a Consiliului raional și a Direcţiei Deservire Fiscală Anenii Noi, după care a întreprins o deplasare în s. Floreni cu vizitarea SRL „Floreni” şi  instituţiilor de învăţământ  din localitate.

 

 

 

Published in Economic

La data de 13.02.2020 conducerea raionului împreună cu colaboratorii Serviciului Agricultură și ai Direcției Deservire Fiscală au avut o ședință de lucru la primăria Mereni. Totodată s-au efectuat vizite la întreprinderile SRL Salamer Com și brutăria SRL Dorianis & Co din localitate. Este o mîndrie pentru raionul nostru de a avea agenți economici în teritoriu  ce ne oferă produse de înaltă calitate și în corespundere cu standardele europene de siguranță a alimentelor.

 

Published in Economic
Friday, 14 February 2020 11:41

Ramule, neamule 2020

Ediția a VIII-a concursului dedicat creației lui Grigore Vieru -”Ramule, neamule 2020” a reunit la Centrului de Creație a Elevilor din Anenii Noi zeci de elevi pasionați de poezia regretatului poet.
La eveniment a participat și vicepreședintele de profil, care a asigurat instituția de susținere.
Published in Diverse

Preşedintele Raionului Anenii Noi

Raionul Anenii Noi este o unitate administrativ-teritorială, situată în centrul Republicii Moldova.

Populația raionului Anenii Noi, conform datelor recensământului populației din 2014, era de 78.996 persoane, dintre care 8.100 reprezentau populație urbană și 70.896 populație rurală. În componența raionului Anenii Noi intră 45 de localități.

Ne mîndrim cu unele întreprinderi economice unicat vestite în republica noastră cum ar fi SRL Floreni, SRL Salamer Com, SRL ”Golden Piglet”, SRL Aviselect,  SRL „Meteor", SA „Cariera Cobusca", cu obiective din industria alimentară, viticultură şi vinificaţie  SRL CASTEL MIMI, CAP „Basarabia", SRL „Carlevana Winery",  un loc deosebit îl ocupă UNIVERSALCOOP Anenii Noi şi  SRL „Din Vest". În arealul ştiinţific republican un loc onorabil îl ocupă Institutul Ştiinţifico-Practic de Biotehnologii şi Medicină Veterinară „Tevit" din s. Maximovca. Raionul este cunoscut în republică, prin tezaurul său istorico-cultural şi anume monumentul lui Ştefan cel Mare, complexul memorial „Cap de pod Şerpeni", ansamblul de dansuri populare „Strămoşeasca".

La originea succeselor obţinute întotdeauna s-a aflat administraţia publică locală, prin reprezentanţii săi aleşi de populaţie, care fac tot posibilul ca raionul Anenii Noi să devină mai atractiv sub aspect investiţional.

Cu înaltă consideraţiune,

ION VICOL,

preşedintele raionului Anenii Noi

 

Calendar

« February 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

Publicitate socială

showshowshowshow

Link-uri oficiale

 

 

Default Theme
Layout Direction
Body
Background Color [r]
Text color [r]
Top
Top Background Image
Background Color [r]
Text color [r]
Bottom
Bottom Background Image
Background Color [r]
Text color [r]