User Registration

or Cancel
Ora: 4:00

      Doamnele din domeniul asistenței sociale au fost felicitate azi de conducerea Direcției raionale de specialitate.
În sala mică a Casei Raionale de Cultură s-au adunat zeci de femei deosebite, care, prin tăria de caracter și nervii lor de fier, sunt în primele rânduri atunci când cineva are nevoie de ajutor și grijă.
      Doamnele din domeniul asistenței sociale sunt adevărate eroine, pentru că munca lor necesită un caracter aparte. 
După cuvintele de felicitare pentru colege, a urmat o activitate de promovare a grijii față de Copiii Soarelui - copilașii cu sindromul Down. Cu acest prilej s-a organizat o expoziție foto la acest subiect, expoziție vernisată de angajații Secției Cultură.

Published in Evenimente
Thursday, 05 March 2020 07:11

Rapsodii de primăvară consacrate femeii

Femeile din raion au fost felicitate ieri, 04.03.2020 de conducerea raionului Anenii Noi cu prilejul ajunului sărbătorii de 8 martie.
În scenă au evoluat Orchestra  de muzică populară FOLCLOR și cvartetul BRIO SONORES, concertul fiind organizat, tradițional, de președintele raionului.
În sală au fost prezente doamne din toate localitățile raionului, care activează în sectorul public.
În alocuțiunea sa, dl președinte Ion Vicol a felicitat doamnele, menționând că acolo unde e femeia - e ordine și liniște!

P.S.: ne bucurăm că alături de noi în sală se afla și oaspetele drag de la Galați - vicepreședintele Consiliului județean, dl G. Istudor.
Published in Evenimente

Preşedintele Raionului Anenii Noi

Raionul Anenii Noi este o unitate administrativ-teritorială, situată în centrul Republicii Moldova.

Populația raionului Anenii Noi, conform datelor recensământului populației din 2014, era de 78.996 persoane, dintre care 8.100 reprezentau populație urbană și 70.896 populație rurală. În componența raionului Anenii Noi intră 45 de localități.

Ne mîndrim cu unele întreprinderi economice unicat vestite în republica noastră cum ar fi SRL Floreni, SRL Salamer Com, SRL ”Golden Piglet”, SRL Aviselect,  SRL „Meteor", SA „Cariera Cobusca", cu obiective din industria alimentară, viticultură şi vinificaţie  SRL CASTEL MIMI, CAP „Basarabia", SRL „Carlevana Winery",  un loc deosebit îl ocupă UNIVERSALCOOP Anenii Noi şi  SRL „Din Vest". În arealul ştiinţific republican un loc onorabil îl ocupă Institutul Ştiinţifico-Practic de Biotehnologii şi Medicină Veterinară „Tevit" din s. Maximovca. Raionul este cunoscut în republică, prin tezaurul său istorico-cultural şi anume monumentul lui Ştefan cel Mare, complexul memorial „Cap de pod Şerpeni", ansamblul de dansuri populare „Strămoşeasca".

La originea succeselor obţinute întotdeauna s-a aflat administraţia publică locală, prin reprezentanţii săi aleşi de populaţie, care fac tot posibilul ca raionul Anenii Noi să devină mai atractiv sub aspect investiţional.

Cu înaltă consideraţiune,

ION VICOL,

preşedintele raionului Anenii Noi

 

Calendar

« March 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Publicitate socială

showshowshowshow

Link-uri oficiale

 

 

Default Theme
Layout Direction
Body
Background Color [r]
Text color [r]
Top
Top Background Image
Background Color [r]
Text color [r]
Bottom
Bottom Background Image
Background Color [r]
Text color [r]