User Registration

or Cancel
Ora: 5:48
Admin

Admin

Anunţ

Friday, 31 May 2019 12:10

La data de 30 mai 2019, în cadrul sedintei Colegiului consultativ din rl Anenii Noi a fost abordat subiectul privind evaluarea si gradul de pregătire pentru deschiderea taberelor de odihna pentru copii si adolescenti in raionul Anenii Noi si asigurarea ordinii, securității publice, prevenirea cazurilor de înec si aspectele sanitar-epidemiologice in zona bazinelor acvatică in perioada sezonului estival 2019.

 

Festivalul Cărnii 2019 Anenii Noi

Monday, 27 May 2019 13:44

Weekend cu miros de porc la rotisor şi grătare încinse la Anenii Noi, unde s-a desfăşurat  în premieră Festivalul Cărnii la data de 25 mai 2019.  Evenimentul a adunat sute de localnici, dar și oaspeți din mai multe regiuni. Organizatorii le-au pregătit vizitatorilor şi un concert de excepţie, dar și un show cu avioane. 

Porcii au fost gătiţi pe un rotisor imens adus din România. Bucătarii au venit de la patru dimineaţa ca să reuşească cu bucatele până la deschiderea festivalului.
La eveniment au fost prezenți și meșteri populari. Evenimentul a fost pe placul vizitatorilor.
La sărbătoare a fost prezent  dlAlexandru Jizdan,  deputatul democrat , care este originar din raionul Anenii Noi.

Evenimentul a culminat cu un concert de excepţie. Pe scenă a urcat orchestra fraților Advahov, Zinaida Julea, dar și tineri interpreți din raion.

Informație preluată de la Prime.md

 

https://www.prime.md/ro/weekend-cu-miros-de-porc-la-rotisor-si-gratare-incinse-la-anenii-noi_92039.html

Anunţ

Thursday, 23 May 2019 15:02

Anunţ de angajare

Direcţia Asistentă Socială si Protecţia Familiei Anenii Noi anunță concurs pentru ocuparea funcției vacante de ,,Asistent social comunitar,,-  în Primăria s. Cobusca Veche.

Cerinţele faţă de candidat :

a ) Persoanele cu studii superioare în asistența socială,

b) Studenții care fac studii în domeniul asistenței sociale, la secția cu frecvență redusă,

(anul III),

       c ) Persoanele care au absolvit o instituție de învățămînt superior-pedagogie,

d )  Persoanele care au studii medii în medicină

 

Documentele necesare

1.       Curriculum Vitae

2.    Copia diplomei de studii

3.       Certificatul medical

4.       Copia carnetului de muncă

5.       Copia buletinului de identitate

6.       Cererea către DASPF Anenii Noi

Bibliografia

* Legea nr. 547 din 2003 cu privire la asistenţa socială

* Legislația în  domeniul social, (Legea 133-XVI din 13.06.2008 cu privire la ajutorul social și

   Legea 140 din 14.06.2013 privind protecția specială a copiilor aflați în situații de risc și a copiilor separați de părinți ),

* Codul Muncii al RM

După informaţii necesare de adresat la Direcţia Asistenţă Socială, Tineret şi Protrcţia Familiei Anenii Noi,  or. Anenii Noi, str. Piaţa 31 August, 4 , et. 1 biroul 113 . , tel 0265 23963, 068611315,

Depunerea dosarelor la data de    24 mai 2019   până la data de     7 iunie 2019+.

Responsabil de colectarea dosarelor Munteanu Ira, sef serviciu asistenţi sociali comunitari

 

 

 

Gala olimpicilor în Anenii Noi

Thursday, 23 May 2019 11:38

La 22 mai în Anenii Noi s-a desfăşurat  "Gala Olimpicilor",  unde au fost premiaţi olimpicii care s-au remarcat prin prestația lor la diferite etape de concurs. Astfel etapa națională au fost remarcați 9 participanți, din patru instituții a raionului Anenii Noi. Instituțiile cu cele mai importante rezultate au fost. IP LT "Mihai Eminescu", IP LT "Andrei Straistă", IP LT Varnița și IP LT "Emil Necula"8. Rezultatele remarcabile au fost apreciate de reprezentanții raionului Anenii Noi și conducerea Direcției Educație.

Este posibil ca imaginea să conţină: 5 persoane, oameni în picioare

ANUNŢ

Monday, 20 May 2019 14:01

   

Ziua Familiei la Anenii Noi

Saturday, 18 May 2019 11:28

În contextul marcării Zilei Internaționale a Familiei, Consiliul raional Anenii Noi a fost gazda unui eviniment inedit, care s-a desfășurat în premieră în două raioane ale Republicii Moldova și unul din acestea fiind Anenii Noi. Conferința raională cu tematica ”Familia și Comunitatea implicate în dezvoltarea locală”

Evenimentul a întrunit reprezentanți ai mediului asociativ, instituții publice de nivel local și național, reprezentanți ai organizațiilor internaționale. 
În premieră la Anenii Noi s-a discutat despre familie ca subiect complex de abordare, fiind accentuate aspectele care ne confirmă calificativul de fundament a societății și element cheie de formare a comunităților locale. La fel în cadrul alocuțiunilor vorbitorii sau referit și asupra provocărilor care afectează familia actuală din acestea sunt remarcate; migrația, violența domestică, infracționalitatea juvenilă.
Cu toate acestea toți vorbitorii au exprimat susținerea pentru instituția familiei ca organizare socială cu tradiții milenare,
care reprezintă speranța unei societăți moderne dezvoltate și durabile.

Consiliul Raional Anenii Noi și cei mai mari producători de carne și mezeluri din Republica Moldova vă invită la prima ediție a FESTIVALULUI CĂRNII. 

Vă așteaptă oferte generoase și variate la carne și mezeluri, totul gătit pe loc, la grătar, în fața dumneavoastră. Atmosfera de voie bună oferită de către oaspeții speciali ai festivalului: Orchestra fraților ADVAHOV. 

Cu tombolă și premii apetisante, cu târg de artizanat. Vă așteptăm cu drag! 

 

Page 4 of 8

Preşedintele Raionului Anenii Noi

Raionul Anenii Noi este o unitate administrativ-teritorială, situată în centrul Republicii Moldova.

Populația raionului Anenii Noi, conform datelor recensământului populației din 2014, era de 78.996 persoane, dintre care 8.100 reprezentau populație urbană și 70.896 populație rurală. În componența raionului Anenii Noi intră 45 de localități.

Ne mîndrim cu unele întreprinderi economice unicat vestite în republica noastră cum ar fi SRL ”Golden Piglet”, SA „Romadon", SRL „Meteor", SA „Cariera Cobusca", cu obiective din industria alimentară, viticultură şi vinificaţie SA „Agrovin Bulboaca", CASTEL MIMI, CAP „Basarabia", SA „Dionysos Mereni",  un loc deosebit îl ocupă UNIVERSALCOOP Anenii Noi şi  SRL „Din-Vest". În arealul ştiinţific republican un loc onorabil îl ocupă Institutul Ştiinţifico-Practic de Biotehnologii şi Medicină Veterinară „Tevit" din s. Maximovca. Raionul este cunoscut în republică, prin tezaurul său istorico-cultural şi anume monumentul lui Ştefan cel Mare, complexul memorial „Cap de pod Şerpeni", ansamblul de dansuri populare „Strămoşeasca".

La originea succeselor obţinute întotdeauna s-a aflat administraţia publică locală, prin reprezentanţii săi aleşi de populaţie, care fac tot posibilul ca raionul Anenii Noi să devină mai atractiv sub aspect investiţional.

Cu înaltă consideraţiune Serghei Rapcea, preşedintele raionului Anenii Noi

Calendar

« September 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Publicitate socială

showshowshowshow

Link-uri oficiale

 

 

Default Theme
Layout Direction
Body
Background Color [r]
Text color [r]
Top
Top Background Image
Background Color [r]
Text color [r]
Bottom
Bottom Background Image
Background Color [r]
Text color [r]