40 ani de activitate a Gradiniței-Creșă «Izvoraș» din or.Anenii Noi

29 марта 2024

🎉 Aniversăm 40 de ani de la înființarea Creșei-Grădiniță «Izvoras» din Anenii Noi! 🎉

Cu emoție și bucurie în suflet, privim înapoi la cei 40 de ani plini de împliniri și realizări ale acestei instituții de învățământ. De la primii pași timizi în lumea cunoașterii și până la formarea a mii de caractere puternice, «Izvoras» a fost o prezență constantă în viața comunității noastre.

Cu fiecare generație de copii, care a trecut pragul acestei instituții, am văzut cum profesioniștii dedicați și pasionați ai domeniului educației au contribuit la dezvoltarea și formarea personalităților acestora. Cu fiecare lecție învățată, cu fiecare zâmbet câștigat, «Izvoras» a rămas un far al cunoașterii și al valorilor umane.

Astăzi, în prag de sărbătoare, ne reamintim cu drag de toți cei care au contribuit la succesul acestei instituții de-a lungul timpului.

Cu prilejul aniversării a 40 de ani de activitate, Consiliul Raional Anenii Noi își exprimă respectul şi admiraţia pentru munca întregului colectiv didactic, tehnic, auxiliar şi a celui de copii  şi părinţi și adresează  sincere felicitări și urări de sănătate, prosperitate, perseverență, inspirație, realizări frumoase şi progres continuu în toate aspiraţiile dumneavoastră, și pentru tot ce v-a reuşit să continuaţi să promovaţi pentru noile generaţii.

La mulți ani, Creșă-Grădiniță «Izvoras»! La mulți ani, educației și viitorului! 🌟📚