Recunoștință pentru pace veteranilor celui de al doilea război mondial

5 мая 2023

Se apropie sărbătoarea de 9 Mai, Ziua Victoriei împotriva fascismului și este momentul, încă o dată în plus să ne exprimăm recunoștința pentru pace  veteranilor noștri, care sunt la o vârstă foarte înaintată. Pentru ei,  eroii care și-au sacrificat  tinerețea, sănătatea, îndurînd foame, sete și frig  vom purta mereu în suflet adânc respect.

În raionul Anenii Noi avem 4 veterani  și văduve ale veteranilor de război.  Astăzi,  5 mai 2023, ei au fost vizitați de vicepreședintele raionului, dl. Dmitri Ciur și șeful Secției protecția persoanelor în etate și cu dizabilități, dna Aliona Perju, care au exprimat multă recunoștință pentru cer senin și pace, înmânand fiecăruia câte un colet alimentar. Este o tradiție frumoasă, care vine să susțină  puținii apărători ai patriei, rămași în viață.

În acest context, dragi locuitori ai raionului  și orașului Anenii Noi, Vă invităm marți,  9 mai 2023 , la ora 8 — 30, să luați parte la mitingul dedicat  Zilei  Victoriei, care se va desfășura la monumentul Maica Îndurerată.