Curs de instruire și consiliere pentru fermieri cu tematica: „Asigurarea în agricultură”

1 апреля 2024

Prin prezenta, Istituția Publică Centrul de Consiliere Agricolă și Rurală, invită agenții economici din teritoriu pe data de 04.04.2024, orele 10-00 în incinta Consiliului Raional Ialoveni, unde se va organiza cursul de instruire și consiliere pentru fermieri cu tematica: „Asigurarea în agricultură”. Formatori: Oleg GALBURĂ, Oleg LISNIC.

Această instruire, condusă de specialiști din domeniul asigurărilor, a fost creat pentru a susține fermierii în dezvoltarea abilităților financiare și în luarea deciziilor mai informate în ceea ce privește investițiile și gestionarea resurselor financiare disponibile.
Instruirile vor oferi fermierilor cunoștințe esențiale despre diverse tipuri de asigurări disponibile și strategii eficiente pentru gestionarea riscurilor, incluzând aspecte precum asigurarea recoltei, polițe de asigurare împotriva condițiilor meteorologice extreme și modalități de planificare financiară.
Astfel, fermierii vor beneficia în domeniul asigurărilor subvenționate și nesubvenționate ale bunurilor agricole de următoarele:
♦ instruiri și consultații calificate a experților;
♦ actualizarea și consolidarea propriilor cunoștințe.

Pentru informație adăugătoare apelați la tel: 0265 2 28 50, 069164649 —  Tamara Ermurachi

email: consiliul@anenii-noi.md