Buletin informativ agricol

2 февраля 2024

Cea de-a XXI-a ediție a Expoziției naționale  „Fabricat în Moldova” a fost inaugurată la  31 ianuarie  la Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo”.

La eveniment vor participa circa  350 de antreprenori autohtoni, care în următoarele cinci zile vor prezenta vizitatorilor cele mai bune produse și servicii.

Expoziția „Fabricat în Moldova” a devenit cea mai populară platformă, care  prezintă  principalele  produse și servicii din Republica Moldova. Ea poate fi numită  pe bună dreptate oglinda pieței moldovenești.

Specialiștii secției Agricultură și Alimentație a Consiliului raional Anenii Noi   au vizitat  astăzi, 02 februarie 2024,  Expoziția Națională „Fabricat în Moldova” , organizată de Camera de Comerț și Industrie.  Cele  văzute în cadrul expoziției ne dovedesc, că  țara   noastră  are oameni talentați și inovatori, care produc servicii și mărfuri,  apreciate cât  pe piața locală, atât și pe cea internațională.

Consiliul raional vine cu o provocare, o inițiativă pentru toți producătorii autohtoni din raion.

Dragi locuitori ai raionului,

participați la expoziția națională, cu bunurile produse de Dumneavoastră: produse alimentare, băuturi, textile,   produse cosmetice,  mobilă,  etc.

Promovați produsele  pe piața internă și externă,  pentru a atrage investiții noi  în raion. Suntem siguri că  produsele și serviciile noastre sunt la fel de competitive pe piață precum cele din alte raioane.