Mesaj de felicitare din partea președintelui raionului Anenii Noi, domnului Ion Vicol, cu ocazia Zilei Funcționarului Public

23 июня 2022

Cu prilejul sărbătorii profesionale, Ziua Funcţionarului Public, marcată anual la data de 23  iunie, adresez tuturor angajaților din serviciul public un mesaj de felicitare şi încredere în capacitatea fiecăruia de a face faţă provocărilor, de a realiza progrese şi reforme, încredere  în aptitudinea de luare a deciziilor şi de responsabilitate civică.

Dragi funcţionari publici! Vă doresc ca această sărbătoare profesonală să genereze mereu forță inepuizabilă şi idei inovatoare, pe care să le transpuneți cu succes în activităţile cotidiene, să rămâneţi a fi deosebit de importanţi pentru societate şi împliniţi ca funcţionari publici.

Cu cele mai senine gânduri, transmit tuturor funcţionarilor publici din raion, cuvinte de profundă recunoştinţă pentru activitatea nobilă ce o realizaţi, pentru serviciile calitative acordate cetăţenilor, dorindu-vă multă sănătate, fericire, bunăstare, succese şi noi realizări. Să vă înconjoare permanent dragostea apropiaţilor, respectul, fidelitatea colegilor şi recunoştinţa cetățenilor.

Cu respect, Ion Vicol