Cel mai bun antreprenor din sectorul IMM

4 февраля 2021

 

În cadrul concursului republican  „Cel mai bun antreprenor din sectorul IMM ”, organizat anual de Ministerul Economiei și Infrastructurii  al RM, la care au participat 64 de antreprenori preselectați la nivel local din 10 raioane , intreprinderea G.Ț. „GONCEARUC SERGHEI” a fost desemnată cistigatoare cu locul I la nominalizarea „Cel mai bun antreprenor – inovator”.

G.Ț. „Goncearuc Serghei” este un producător de legume, zarzavaturi și verdeață pe teren protejat și deschis: 1,8 ha  sere și 5 ha de câmp deschis, amplasate în s. Speia. Din legume, zarzavaturi și verdeață pe care le produce se numără: tomate, castraveți, ardei dulce, dovlecei, vânătă, salată iceberg, spanac, țelină, mărar.


Întreprinderea a fost fondată în anul 2008, conducătorul gospodăriei țărănești are studii superioare în horticultură și experiență în domeniu  acumulată atât peste hotarele țării cât şi în ţară.

“Ţinem sa adresam sincere felicitari antreprenorului castigător nominalizat pentru realizările si rezultatele înregistrate, precum si echipei Direcţiei economie, dezvoltare regională  şi atragerea investiţiilor din cadrul Consiliului raional, pentru eforturile depuse şi responsabilitatea reflectată in buna desfăşurare a exerciţiului dat din anul curent.” –  este menţionat în mesajul  de apreciere  a Ministerului  Economiei și Infrastructurii.

Ne mândrim cu asemenea producători  ca G.Ț. „GONCEARUC SERGHEI”, urâdu-I şi în continuare  succese mari  .