Un arbore pentru dăinuirea noastră

1 апреля 2024

Împreună pentru un viitor verde și durabil! 🌱🌍
Echipa noastră din cadrul Consiliului Raional Anenii Noi s-a alăturat cu entuziasm campaniei «Un arbore pentru dăinuirea noastră», lansată sub patronatul președintelui țării, Maia Sandu. 🌳 În data de 29 martie, am fost mândri să participăm la acest eveniment deosebit, desfășurat în orașul nostru drag, Anenii Noi.
Într-o mobilizare exemplară, angajații aparatului președintelui raionului, subdiviziunile Consiliului Raional Anenii Noi, serviciile descentralizate, împreună cu conducerea raională, au unit forțele pentru a da viață unui exercițiu inedit, nobil și extrem de benefic: plantarea unor noi arbori în orașul nostru.
Această acțiune nu doar că aduce un plus de frumusețe și verde în comunitatea noastră, ci și contribuie la protecția mediului și la crearea unui viitor mai sustenabil pentru generațiile viitoare. 🌿
Suntem profund recunoscători tuturor celor implicați în această inițiativă și suntem hotărâți să continuăm să ne implicăm activ în proiecte ce vizează protejarea și îmbunătățirea mediului înconjurător.
Să plantăm, să îngrijim, să protejăm — pentru un viitor mai verde și mai luminos! 🌳💚